AcasăSOCIALMomentele de coșmar prin care a trecut o femeie din Craiova, din...

Momentele de coșmar prin care a trecut o femeie din Craiova, din cauza soțului ei. De la ce ar fi pornit scandalul/Ce măsură au luat polițiștii

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Polițiștii din Craiova au intervenit într-un caz de violență domestică. Totul, după ce au fost alertați de către o femeie, care a cerut ajutor pentru vecina ei.

Oamenii legii craioveni au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-o familie. Soțul victimei, un bărbat de 64 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Iar femeia a ajuns la spital.

Potrivit stirileprotv.ro, totul a degenerat de la o discuție despre mâncare, iar soțul și-a lovit partenera și i-a făcut răni pe mâini cu un cuțit.

Foarte speriată, femeia de 58 ani a reușit să ajungă la o vecină, în locuința căreia s-a refugiat. De altfel, chiar vecina a pus mâna pe telefon și a cerut ajutor. Astfel că la fața locului au ajuns polițiștii.

Oamenii legii i-au solicitat bărbatului să iasă din apartament, acesta făcând acest lucru, dar având un cuțit în mână. Somat de polițiști să arunce cuțitul, acesta s-a conformat, apoi fiind încătușat și dus la audieri. Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Soția sa a fost dusă la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Ce a anunțat IPJ Dolj

Reprezentanții IPJ Dolj au făcut publice, vineri, prin intermediul unui comunicat, detalii despre acest caz. Așa s-a aflat că totul s-a întâmplat în seara zilei de 13 iunie, într-un bloc de pe strada Parcului, din Craiova.

„La data de 13 iunie a.c., ora 18.20, Secția 5 Poliție Craiova a fost sesizată de către o femeie din municipiul Craiova cu privire la faptul că, în scara unui bloc de pe strada Parcului, vecina sa, de 58 ani, ar fi fost agresată fizic de soțul acesteia, de 64 de ani.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de ordine publică din cadrul Secției, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, victima fiind în locuința apelantei cu leziuni la nivelul membrelor superioare.

În continuare, polițiștii s-au deplasat la locuința prezumtivului autor, ocazie cu care, în fața ușii de acces în imobil, au fost identificate mai multe pete brun-roșcate.

Polițiștii i-au solicitat bărbatului să iasă din imobil, acesta ieșind cu un cuțit în mână. Imediat, polițiștii l-au somat să arunce cuțitul, acesta conformându-se, ulterior fiind încătușat și condus la audieri.

Totodată, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile va fi propusă luarea unei măsuri preventive”, se precizează în comunicatul transmis de IPJ Dolj, vineri, 14 iunie.