AcasăSOCIALMomente înfiorătoare în Ilfov! Un bărbat a turnat benzină peste iubita sa...

Momente înfiorătoare în Ilfov! Un bărbat a turnat benzină peste iubita sa și a dat foc

(sursa foto: Facebook)

Un episod înfiorător s-a derulat în orașul ilfovean Otopeni. Poliția a fost sesizată de către o femeie, care le-a povestit oamenilor legii momentele de groază prin care a trecut. Cazul este anchetat de către polițiști.

Un bărbat din Ilfov este cercetat după ce ar fi turnat benzină peste concubina sa, iar apoi i-ar fi dat foc. Femeia a reușit să stingă flăcările, alegându-se cu arsuri la o mână. Victima a luat apoi telefonul și a alertat autoritățile.

„La data de 10 mai a.c., în jurul orelor 01:46, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Dascălu, oraşul Otopeni, concubinul acesteia a turnat benzina peste ea şi a dat foc la un burete”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Bărbatul, dus la poliție pentru cercetări

Din câte s-a aflat, femeia a fost cuprinsă de flăcările provocate de substanța inflamabilă, pe care a reușit să le stingă în scurt timp, ea suferind arsuri la o mână.

Odată alertați, oamenii legii au început verificările. Iar bărbatul suspectat în acest caz cu amănunte înspăimântătoare a fost deja depistat.

„În cadrul activităţilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor sesizate, la imobilul unde acesta locuia, din comuna Dascălu, şi l-au condus la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni pentru cercetări. La acest moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor”, au precizat oamenii legii.

În cazul de față a fost deschis dosar penal. Iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la distrugere prin incendiere, violare de domiciliu şi violenţă în familie.

author avatar
Andrei Coman