AcasăSOCIALMomente de spaimă! Un autobuz a ars ca o torță, în plină...

Momente de spaimă! Un autobuz a ars ca o torță, în plină stradă. Ce s-a întâmplat cu pasagerii – VIDEO

Momente de spaimă! Un autobuz a ars ca o torță, în plină stradă. Ce s-a întâmplat cu pasagerii - VIDEO (sursa foto: romaniatv.net)

Un autobuz electric a fost cuprins de un incendiu puternic. Incidentul a avut loc pe o stradă din orașul Dej.

Mai exact pe strada Şomcutului din Dej. Totul s-a întâmplat duminică seară. Din fericire, s-a aflat că oamenii care erau în autobuz la momentul la care a izbucnit incendiul au reușit să coboare la timp, astfel că nu au fost persoane care să fi avut de suferit de pe urma acestui episod cu totul nefericit.

Pompierii au fost alertați și au intervenit pentru a stinge flăcările. Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, focul a fost puternic și a generat, în primă fază, un nor de fum. Pagubele materiale sunt însemnate, autobuzul fiind avariat în întregime de incendiu.

Pompierii au intervenit la fața locului

”Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20,30, iar în momentul sosirii la faţa locului, ocupanţii erau ieşiţi din autobuz, acesta fiind cuprins în totalitate de flăcări.

A fost deconectat contactul general şi s-a acţionat cu jeturi de apă asupra focarelor, însă autovehiculul a fost distrus în cele din urmă în totalitate. Flăcările nu s-au extins mai departe de limitele în care au fost găsite”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, conform romaniatv.net.

Autobuz cuprins de flăcări la Târnăveni

Incidentul nu este, din păcate, singular. În urmă cu nici o lună, un autovehicul destinat transportului de persoane a fost afectat de un incendiu, de această dată pe o stradă din orașul Târnăveni, județul Mureș.

Flăcări puternice au cuprins partea din spate a autobuzului. Călătorii au coborât la timp din autovehicul, astfel că, din fericire, nu au fost victime.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă

Campanie electorală "murdară" în SUA. S-au scos armele "grele". Donald Trump l-a numit din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas,...

Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează

Noua Lege a Pensiilor 2024 vine cu veşti foarte bune pentru o animită categorie de români. Ei vor beneficia de o creștere de 80%...
proger