AcasăSOCIALMomente de panică! Un autocar s-a răsturnat, în Ialomița. Patru oameni duși...

Momente de panică! Un autocar s-a răsturnat, în Ialomița. Patru oameni duși la spital

Momente de panică! Un autocar s-a răsturnat. Patru oameni duși la spital (sursa foto: romania24.ro)

Un accident rutier în care a fost implicat un autocar în care se aflau mai multe persoane s-a produs miercuri dimineață într-o localitate din județul Ialomița. Din primele informații, autovehiculul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat. Au fost momente de spaimă pentru oamenii aflați la bordul autocarului, unii dintre ei suferind atacuri de panică.

Autocarul s-a răsturnat în localitatea Raşi, patru persoane fiind transportate la spital – a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.

11 persoane cu atac de panică

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale salvatorilor. Mai mulți oameni au fost monitorizați medical la fața locului, patru dintre ei fiind duși la spital. Mai exact, în urma evenimentului rutier, 11 persoane care prezentau atac de panică au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenţiei, ulterior patru dintre acestea fiind preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, potrivit Agerpres.

După ce s-a dat alerta, mai multe autospeciale ale salvatorilor au fost trimise de urgență la locul unde a avut loc accidentul. Astfel că la locul evenimentului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Călăraşi şi o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia. Totodată, în sprijinul acestora au acţionat şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Cauzele care au dus la producerea acestui accident urmează să fie stabilite de către polițiști, în urma unor cercetări.

author avatar
Andrei Coman
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger