AcasăSOCIALMomente de panică! Un autocar în care se aflau peste 20 de...

Momente de panică! Un autocar în care se aflau peste 20 de copii a luat foc în plină stradă!

Momente de panică! Un autocar în care se aflau peste 20 de copii a luat foc în plină stradă! (sursa foto: Facebook/ISU Botoșani)

Au fost momente de panică, în dimineața zilei de marți, 13 iulie, într-o localitate din județul Botoșani.

Totul, după ce un autovehicul în care se aflau mai mulți copii a fost cuprins de un incendiu. Din fericire, șoferul a acționat rapid după ce a observat fumul ieșind de la motor și s-a reușit evacuarea rapidă a pasagerilor. Tot conducătorul auto a fost cel care a alertat pompierii.

”Un autocar în care se aflau 21 copii a luat foc, în această dimineață, pe o stradă din localitatea Dumeni, comuna George Enescu.

Conducătorul auto a observat că iese fum de la compartimentul motor, a evacuat imediat călătorii și a sunat după ajutor”, anunță reprezentanții ISU Botoșani.

Șoferul a reușit să împiedice propagarea flăcărilor

Alerta primită a făcut ca în zona în care s-a produs incidentul să ajungă o autospecială a pompierilor, de la Departamentul din Dorohoi. Însă până să ajungă pompierii, șoferul a pus mâna pe stingătoare și a reușit astfel să împiedice propagarea flăcărilor. Astfel că ”incendiul a fost stins în limitele găsite”, se menționează pe pagina de Facebook a ISU Botoșani.

Cât despre cauzele care au generat acest incendiu la autocarul în care se aflau copiii, sursa citată precizează că o posibilă cauză ar fi aceea a unui scurtcircuit.

Zilele trecute, două rulote s-au făcut scrum, la Eforie Nord. Incendiul a fost stins, după ce au acționat atât pompierii, cât și mai multe persoane care au intervenit pentru a da o mână de ajutor – VEZI AICI. Incidentul a avut loc în apropiere de plajă, unde se aflau turiști.

36 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger