AcasăSOCIALMomente de panică! Un autobuz a luat foc! Ce s-a întâmplat cu...

Momente de panică! Un autobuz a luat foc! Ce s-a întâmplat cu șoferul și cu pasagerii. Anunțul ISU – VIDEO

Momente de panică: un autobuz a luat foc! Ce s-a întâmplat cu șoferul și cu pasagerii. Anunțul ISU - VIDEO (sursa foto: Facebook/ISU Bistrița)

Pompierii bistrițeni au fost chemați de urgență să intervină pentru a stinge flăcările care au cuprins un autobuz. S-a întâmplat miercuri, pe un drum din Bistrița.

Din cauza necunoscute încă, mijlocul de transport, în care se aflau 17 oameni, cu tot cu șoferul, a fost cuprins de un incendiu.

S-a întâmplat în localitatea bistrițeană Slătinița, conform realitatea.net.

Cei 16 pasageri și șoferul au reușit să iasă din autobuz, nefiind înregistrate victime

E important de precizat faptul că ISU Bistrița a confirmat faptul că nu sunt victime, șoferul și pasagerii reușind să iasă singuri din autobuz. Din câte se poate vedea din imagini, mijlocul de transport a fost înghițit de flăcări, arzând ca o torță pe carosabil. Pompierii au reușit să stingă focul, îndepărtând riscul ca incendiul să ajungă la copacii aflați în apropierea șoselei.

„Din fericire, în acest caz nu vorbim despre victime, deși autobuzul a fost cuprins de flăcări în totalitate. Cei 16 pasageri și șoferul au ieșit din autobuz pe cont propriu, în siguranță.
Echipajul de pompieri militari bistrițeni a stins rapid incendiul care se manifesta generalizat și putea să ajungă inclusiv la pădurea de pe marginea șoselei”, potrivit ISU Bistrița.