AcasăSOCIALMomente de groază pentru angajatele unei farmacii din sectorul 5! Amenințate pentru...

Momente de groază pentru angajatele unei farmacii din sectorul 5! Amenințate pentru bani! Polițiștii au reținut un bărbat

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Au fost momente de coșmar pentru două angajate ale unei farmacii din Capitală. Femeile s-au trezit amenințate de un bărbat, acesta cerându-le banii din casele de marcat. Tânărul a fugit fără vreo „pradă”, fiind surprins de un trecător.

Incidentul a avut fost sesizat la poliție în seara zilei de 27 ianuarie, iar între timp tânărul de 33 de ani a fost reținut.

Poliția Capitalei a comunicat, joi, că în data de 1 februarie polițiștii de la Secția 19 au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

„În fapt, la data de 27 ianuarie 2023, în jurul orei 22.00, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 și ar fi amenințat cele două angajate cu un obiect tăietor-înțepător, solicitând banii din casele de marcat”, informează DGPMB.

A dat să scape cu fuga

Conform sursei citate, bărbatul a fugit într-o direcție necunoscută, „fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător”.

S-au făcut cercetări, iar polițiștii l-au depistat pe tânăr și l-au dus la audieri, ulterior acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, anunță Poliția Capitalei.

author avatar
Andrei Coman