AcasăSOCIALMomente de groază în Capitală! Copil rănit după ce o mașină a...

Momente de groază în Capitală! Copil rănit după ce o mașină a intrat în plin într-un loc de joacă!

(sursa foto: realitatea.net)

Un incident șocant a avut loc luni în București. Un copilaș aflat la un loc de joacă a ajuns de urgență la spital. Totul, după ce un autoturism a intrat în plin în locul de joacă în care se afla cel mic.

UPDATE: Se pare că șoferița care se afla la volanul mașinii ar fi vrut să parcheze, dar ar fi încurcat pedalele, autoturismul ajungând astfel în spațiul amenajat ca loc de joacă pentru copii. Cazul a ajuns și în atenția poliției, care face cercetări.


Din primele informații, e vorba despre un copil în vârstă de 3 ani, care a fost rănit după ce o mașină a intrat într-un loc de joacă de pe bulevardul Metalurgiei, potrivit realitatea.net.

Incidentul care a trimis micuțul în grija cadrelor medicale a avut loc luni după-amiază.

Conform sursei citate, cel mic se dădea în leagăn, în spațiul amenajat pentru joacă. La un moment dat, s-a produs incidentul. După ce a fost lovit de mașină, copilul a fost dus la Spitalul „Marie Curie” din Capitală.

author avatar
Andrei Coman
395 afisari

7 COMENTARII

    • colegii de salon?
      stalin , napoleon si lenin?
      te simti bine la 9, „comandoare” ??
      hai , stingerea !

  1. Fetiţă de 11 ani, lovită pe trecerea de pietoni de o maşină de poliţie, în Vaslui
    Autor: Remus Vlad, Redactor
    Publicat: 12/09/2022 17:26
    Actualizat: 12/09/2022 18:06
    Sursa foto: http://www.ziare.com
    poliție, mașină poliție, trafic oprit

    O fetiţă în vârstă de 11 ani a fost lovită, luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Vaslui de o maşină de poliţie, anunță Agerpres.

    „Am fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în urma căruia o minoră, de 11 ani, ar fi fost acroşată, în zona unei treceri de pietoni, amplasată în proximitatea intersecţiei străzilor Ştefan cel Mare cu Decebal din municipiul Vaslui. În urma evenimentului rutier, în care a fost implicată o autospecială a IPJ Vaslui, a rezultat vătămarea uşoară a minorei, din municipiul Vaslui, care a fost transportată la spital pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autospecialei, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.
    ADVERTISING

  2. Sa le dam biciclete. Si sa inchidem circulatia cand ies in oras. Sa anunte la megafoane sa tina copiii in casa. Si pe ai lir ca sunt tot copii, ca poate nu se fac politisti. Mai stie cineva ceva de criminalul de pe strada Kaminorului? Dom ministru de interne ai copii? Cand iti dak demisia? Sau trebuie sa ne refugiem? Sunteti mai periculosi ca rușiii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger