AcasăSOCIALMomente de coșmar pentru familia Raisei, una dintre fetele ucise în accidentul...

Momente de coșmar pentru familia Raisei, una dintre fetele ucise în accidentul din Capitală: ”Peste două săptămâni era ziua ei”

Momente de coșmar pentru familia Raisei, una dintre fetele ucise în accidentul din Capitală: ”Peste două săptămâni era ziua ei” (foto: captură România TV)

E greu de imaginat ce poate să fie în sufletele părinților și a familiilor celor două fete – în vârstă de 6 și, respectiv, 21 de ani – care au pierit în urma cumplitului accident de sâmbătă, din cartierul Andronache.

În prima zi a acestei săptămâni, chiar de Mărțisor, rudele îndurerate ale Raisei au venit să ridice trupul fără viață al fetiței de 6 ani care a pierit după ce a fost lovită de o mașină scăpată de sub control. Bunicul avea în mână o rochie albă. Nu a putut să vorbească în fața camerelor de televiziune. O altă rudă, în schimb, a povestit la România TV, că fetița – care ar fi urma să împlinească șapte anișori în doar câteva zile – nu a mai apucat să poarte rochia de ziua ei.

”Peste două săptămâni era ziua ei. Trebuia să o poarte pentru ziua ei. (Împlinea -n.n) şapte ani. Dar de fapt trebuie să venim să o luăm ca să o înmormântăm din cauza unei doamne”, a povestit tânărul aflat lângă bunicul Raisei.

Familiile îndoliate așteaptă acum rezultatele anchetei. Deja șoferița a fost audiată. În tot acest timp, la locul tragediei oamenii au adus candele și flori, în memoria celor două fete care au pierit în cumplitul accident: Raisa și Mihaela.

293 afisari

1 COMENTARIU

  1. O duamna cu rochie inflorata si batic roz-bombon
    A coborat dintr o masina,era la volan ,conducea
    Si m a rugat s o ajut sa i bag creditul in telefon
    Ca ea nu stie sa l bage ca nu stie carte si nu putea

    Dar permisul cum l ai luat, cine ti l dete o ‘ntreb
    L am luat pe dreptate m am descurcat mancati as
    Daca vrei eu te ajut daca pui ceva la mandea in jeb
    Te duc direct la om ,dai malaiul si gata pupate as

    De asta ne sunt omorati copii pe trotuar
    Sau in carucior pe treceri de ,,zmei”
    Pentru ca legea i asa cum e ea si n zadar
    Strigam noi si ne revoltam dragii mei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger