AcasăSOCIALMiting de protest în Piața Victoriei. Proiectul privind carantinarea și izolarea scoate...

Miting de protest în Piața Victoriei. Proiectul privind carantinarea și izolarea scoate oamenii în stradă

Proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea, care a fost adoptat joi în plenul camerei deputaților a generat mai multe reacții din partea unor avocați care susțin că acesta este neconstuțional.

Proiectul urmează să fie trimis spre adoptare la Senat, în calitate de for decizional în acest caz.

Unul dintre cei mai vocali protestatari este avocatul Gheorghe Piperea.

Vineri, Gheorghe Piperea a postat pe pagina sa de socializare în mesaj prin care îndeamnă participarea la un protest a tututor celor care-l susțin.

Mesajul a fost deja distribuit de mii de oameni, pe rețelele de socializare.

Protestul ar urma să aibă loc duminică, 12 iulie, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Mesajul a devenit viral pe Internet

„Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj: duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea. PS Evenimentul este organizat de mai multe organizații civice și personalități. Nu sunt organizator, deci nu îmi cereți detalii, că nu le am. Afișul este prezentat aici cu acordul dnei Iosefina Pascal, care l-a lansat sub titlul “opriți dictatura sanitară””, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Mesajul inițiatoarei protestului

Iniţiatoarea acţiunii de protest este Iosefina Pascal, care a scris, de asemenea, pe Facebook: „toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România”.

Menționăm că în Serbia au avut mai multe acțiuni violente de protest, după ce Guvernul a introdus mai multe restricții din cauza înmulțirii cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus. Sârbii nu sunt deloc mulțumiți de cum este gestionată criza coronavirus de către autorități.

Joi, guvernul sârb a anunţat oficial că renunţat la planul său de a reimpune izolarea la domiciliu în weekend la Belgrad, înlocuite de alte restricţii: interzicerea adunărilor publice în spaţii închise şi deschise cu mai mult de zece persoane şi orare de lucru reduse pentru restaurante, baruri şi magazine.

author avatar
Eli Dan Davidescu
35.415 afisari

55 COMENTARII

      • Nu se poate oameni buni ceea ce ne face nazistul ăsta nouă își bate joc de țara noastră ajuns să închidă și bisericile ortodoxe și să interzică accesul la restaurant și terasele să ducă dracului cu Arafatul nu mai putem să ne uităm la TV că nu mai de covid vb

        • PRO-LGBT, IDEOLOG AL BOLILOR CRONICE MINTALE, PROMOTOR AL LGBT ÎN GRĂDINIȚE, ȘCOLI ȘI UNIVERSITĂȚI, GUMĂ UMANĂ CARE A ȘTERS AL DATORIILE DE RĂZBOI ALE GERMANIEI NAZISTE ACUM CÂȚIVA ANI, BENEFICIIND TĂCEREA PSD ȘI A ÎNTREGULUI SPECTRU POLITIC!

    • Nu cred in nici un virus ei dc nu poarta masca ei nu au stat izolati ca noi ce virusul are o limita de virsta? Daca era dc nu au si ei numai prostiiii iau virusul ei stau beau chefuiesc si pe noi sa stam in case fara munca fara salariii copiiii nu mai pormt invata! Dc? Ca au nevoie de prosti nu de oameni educati sa poata fi manipulati de ei?

  1. Oameni iresponsabili! Virusul există și ucide chiar dacă faceți proteste! Ascultați profesioniștii nu pe cei care sunt paralel cu ce înseamnă o pandemie!!!

    • Nu a zis nimeni ca nu exista dar mai presus de virus exista manipularea ,ingenucherea populatiei anularea unor drepturi esentiale .Mai si ganditi daca mai aveti cu ce nu numai scrieti aiurea .

    • Ti se pare normal atunci cand oamenii de stiinta si medicii pun de la ei si umfla cifrele, justificat pana si de aparitia minciunilor neconforme, intre membrii aceleiasi organizatii??? Ti se pare normal asta? Nimeni nu spune ca virusul nu exista. EXISTA. Dar la o scara mult mai mica. Nu cum se spune in presa cumparata . Nu iti dai seama ca tot asta e un mare complot de tacere platita si de cifre umflate = afacere baneasca? Cum sa fii atat de idealist sa spui si sa crezi orbeste in tot ce spun Rafilele si Arafatii in tara asta? Dar daca asa simti tu… fii partas la restrangerea drepturilor… Asta nu va dura asa cum spun ei, doar in carantina ci vor mai face legi. E un inceput sumbru pe care nu multi vor sa-l vada.

    • …Oamenii protestează împotriva abjecției lansată de GuWerner , nu au nimic cu virusul..! Virusul nu conduce …(încă) România…Dar oare …cine sunt arhanghelii super profesioniști care fac…ce? Poate au descoperit vaccinul minune și nu eram eu atent…!..Am înțeles, e poruncă de stăpânire să fie Covid modificat de niște mari **profesioniști**, tocmai de peste ocean, pregătit de Obama la Wuhan dar lansat abia acum din motive tactice…Deci…mai ușor cu **ascultatul profesioniștilor** că ei au făcut tot deranjul ăsta…!

      • Gresit spus Stalinist. Mai degrava LIBERAL de moda nou al lui IOHANNIS si ORBAN. Daca va place votati in continuare acesti dictatori.

    • Virusul numai exista , exista un plan diabolic pus la cale de oculta mondiala , sa distrugă omenirea , prin vaccinuri , foamete , de ce niciun politician nu moare de virus ? Polițiștii in strada fără masca , numai fiți prosti , o spun Virusologii din Elveția , Franța , Germania , Italia !

    • E o simpla gripa iar oamenii care mor sunt cei cu afectiuni grave care oricum mureau ,din pacate !Se vrea injumattirea populatiei pt ca sunt prea multi!Vezi pe you tube declaratiile lui Bill Gates ,Rochefeler,…oamenii f bogati ai lumii

      • EXACT A VETI PERFECTA DREPTATE POPULATIA ESTE MANIPULATA CORONAVIRUS ZIS COVID 19 NU EXISTA TOTUL ENUMAI MINCIUNA VENITA DE LA TARILE BOGATE DE PESTE OCIAN

    • da virusul exista asa cum exista GRIPA ,iar pentru gripa nu s a mai dat nimeni cu capul de asfalt !Am lucrat 38 de ani in DIR.SANITARA la statistica informatica si ultimii 6 ani la EPIDEMILOGIE SANEPID Habar nu aicat sunteti de inselati cu datele statistice ,te ai gandit vreodata cat de grava este gripa sezoniera si ea ucide egal ca si covid 19 !Eu port masca din noiembrie de teama gripei ! ,,specialistii ,cercel ,rafila ,arafat la inceput v au indemnat sa nu purtati masti decat cei bolnavi GRESIT TOTAL ,daca iti venea unul bolnav fara masca si iti tusea in fata erai rezolvat !dAR TE AI GANDIT CE INSEAMNA SA PORTI MASCA PE FATA 8 ORE LA SEVICIU SI SA INSPIRI IN PLAMANI CEEA CE AI EXPIRAT DIN PLAMANI ,SUNT SIGURA CA HABAR NU AI !IN SUEDIA NU MAI POARTA NIMENI MASCA ,RESTAURANTELE SUNT DESCHISE ,NU SE DAU AMENZI ,NU AU FOAT NICIODATA MILITARI PE STRADA SA SPERIE BATRANII CARE HABAR NU AU CE SE INTAMPLA !DACA ESTI BOLNAV MERGI LA MEDIC TE TRATEZI SI PUNCT !

  2. Mumiia asta de Iosefina Pascal e cumva Medic ?Daca participantii la miting se infecteaza cu CO19 plateste tratamentul si internarea din banii ei Iosefina Pascal??
    Doar cei fara minte o bagă in seama isi face publicitate pe sanatateaPROSTILOR.

    • Profesionistii sunt platiti. Au acceptat pretul si isi tin posturile cu dintii. mai ales fetita Arafat isi pazaste dosul , devenind un fel de trimis cu tupeu al „domnilor”. Sunt profesionisti straini adevarati si nu felceri de minister care spun si demonstreaza clar ca da..virusul exista asa cum exista o multime de altii care creeaza disconfort, viroze sau slabirea organismului. Se moare in aceleasi conditii si de grip, si de viroza, si de multe altele. Cititi va rog definitia si simptomele gripelor ..le gasiti pe orice pagina de net. at despre specialisti, ascultati-o pe doamna conferentiar de la timisoara care face cinste iarasi genului feminin spre deosebire de alifiile masculine si care spune clar ca aceste raportari sunt lipsite de credibilitate argumentand clar acest lucru.

      • vb pe nas , vb numai deaiurea … daca tu sau cineva din fam. ta ajunge la ATI ce faci tot asa vb ?

        • Sa ajunga ma-ta la ATI JEGULE, v-ati luat toti fraierii acum discursul de interlop al lui wuhannis care ameninta lumea cu morti la TV ca un imbecil. DACA nu stiu ce POATE sa nu stiu cum, nimic concret, nimic real, povesti de adormit oile.

    • Nu exista virus. De cînd lumea și pămîntul au fost oamenii reciti. Toate se fac pt ca sa fie omenire mai puțină pe glob, pt instalarea lui Antihrist. Cum sa conduca lumea asta? Cînd sunt mai puțini îi conduce altfel. Iar ioanid e un prost si jumate, ca face jocul cor din afara

    • Cat de cretini sant unii,inteleg virusul este ,dar totul este exagerat,de unde Pina unde daca esti suspect,deci nimic sigur ,te baga format,la zdup, iti ia si copii,unde se mai intampla asa,ca in Romania nicaieri,este dictatura totala,botnite, inchisoare si mucles, ca daca comentezi ceva esti infectat imediat ci virusu si daca vecinului nu ai plac ochii tai te trezesti va te denunta ca esti covidat si adio casa,liberate,copii,va te duc si tot te duc de nu mai stie nimeni de numele rau,apoi oamenii au devenit atat de rai si invidiosi ca totul e possibil,vor sa stapaneasca tot prin frica,departe nu sant ac timpuri,se pare ca santem cei mai fraieri din toata lumea,in nici o tara de Romania nici nu se pomeneste,daca era atat de raspandit covidul fiti sigur ca astia tot globuli,, santem un nimic pt toti ,din causa prostiei vom disparea ca native.

    • La mintea ta puteai sa te faci militian , cap ai munte ce-ti mai trebuie.Idiotule, sora mea , medic epidemiolog , lupta de aproape 3 luni cu moartea la Spitalul Matei Bals 10-12 ore pe zi spre a salva vieti si-mi spunea ca v-ar impusca in cap ca pe niste ciini turbati , pe voi, toate gunoaiele astea umane , care spuneti ca nu exista acest virus CUMPLIT de DISDTRUGATOR dar mult mai buna ar fi razbunarea , sa va infecteze cu COVID si apoi sa va filmeze agonizind in chinuri groaznice , pina la moarte ! Ar fi razbunarea si spalarea onoarei tuturor acestor SALVATORI ai rasei umane , acestor SUPER-EROI ai zilelor noastre !

  3. Vă gândiți doar la voi ,măscăr icilor !La libertatea voastră de a vă întruni aiurea ,de a frecventa terasele și restaurantele,de a vă deschide barurile,crâșmele voastre ,pt că nu-i așa ,vă doare
    în cot și de drepturile noastre de a nu fi infectați de niște iresponsabili ca voi !

  4. Mergeti imbecililor unde vreti si stati ca oile la gramada , cind o da focarul de infectie in voi , deie Domnul sa nu va primeasca pe nici unul la spital, cretinilor.O planeta intreaga lupta impotriva unui virus CUMPLIT si iata, se gasesc „academicieni” analfabeti cu 2 clase care sa spuna ca nu exista …COVID dupa ce 2 milioane de oameni au MURIT pe intreaga planeta ! ‘Va-n creieri de idioti !

  5. Se spune ca in București au fost astăzi , 11 Iulie 2020, 102 cazuri noi( de unde au apărut , din ce comunitate, dar sa ne spună cum au fist depistați , pentru acest lucru romanii sunt nemulțumiți ca totul este la general, lucru cu care NUMAI PUTEM FI DE ACORD. CRED CA ESTE O MARE MANIPULARE.!!!! CU ACEST LUCRU ROMANII NU MSI AU ÎNCREDERE IN GUVERNANȚI.!!!!

  6. Oameni virusu poate exista dar nu sunt de acord ca o persoana care este infectata sa fie lasata libera ca refuza internarea nu se poate asa rusine sa le fie celor care ne conduc asa fac sa creada lumea ca nu existe virusu ….

  7. TOTUL E FĂCUT ÎN ÎNTREAGA LUME SĂ OPREASCĂ MANIFESTĂRILR DR STRADĂ SI SĂ PUNĂ BOTNOȚĂ CETĂȚENILOR PENTRU A PUTEA CONDUCE GUVERNENȚII DUPĂ BUNUL LOR PLAC,ÎNLĂTURAREA DIN CONDUCERE A BĂTRÂNILOR SI LEGAREA DE O LEGIFERARE PRO GUVERNE SI GUVERNANȚI

  8. Nu exista covid e nu-mi un virus banal care ucide pe cei care nu beau alcool nu fac sex beau sucuri și iau pastiiile cu pumnii și toții avortonii cocolositi de sisyem

  9. Luati exemplul Serbiei. Numai stați in fund la proteste! Maturați tot ce va iese in fata, ca suntem o gramada, putem!

  10. Cand vrea Dumnezeu sa piarda un om, mai intai ii ia mintile… nu gripa e periculoasa ci pandemia la fel cum nu frica face victime ci panica …

  11. Ce mizerie de site??poza e de la un protest #rezist? unde pot sa reclam aceasta portavoce de fake news?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger