AcasăSOCIALMinune! Cerşetorul în scaun cu rotile care, la final de "program", s-a...

Minune! Cerşetorul în scaun cu rotile care, la final de „program”, s-a ridicat şi a mers pe picioarele lui

Minune! Cerşetorul în scaun cu rotile care, la final de "program", s-a ridicat şi a mers pe picioarele lui

Bănuiala că cerşetorii în scaune cu rotile n-ar fi, de fapt, invalizi, s-a confirmat în cazul unui bărbat de la Braşov. Ceea ce la prima vedere părea un miracol, nu era decât o înșelătorie strigătoare la cer. 

Omul își aruncă jacheta în portbagajul mașinii și, extrem de nonșalant, urcă pe scaunul din dreapta.

L-a filmat chiar un poliţist

Imaginile au fost surprinse de Daniel Zontea, agent șef principal la Inspectoratul Județean de Poliție Brașov și au fost publicate pe rețele de socializare.

„Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program.

Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor“, a scris polițistul Daniel Zontea pe Facebook.

Remarcăm şi că maşina era parcată chiar pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Imediat ce toți amicii bărbatul urcă în mașină, indivizii se fac nevăzuți. Cel mai probabil, au pus la cale acest plan pentru a face bani.

author avatar
Andrei Ștefan
757 afisari

2 COMENTARII

  1. Este cumva și șeful bandei? Asta spune urcarea pe scaunul din dreapta față. Dar ați urmărit ce telefoane au, cum și cu ce pleacă de la cantinele de ajutor social unii așa ziși săraci? Acolo să vedeți sărăcie lucie, cum pleacă cu merțanul sau taxiul etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger