AcasăSOCIALMinistrul Cîmpeanu, precizări importante despre formularul de vaccinare. Vor exista sancțiuni pentru...

Ministrul Cîmpeanu, precizări importante despre formularul de vaccinare. Vor exista sancțiuni pentru părinții care nu îl completează?

Ministrul Cîmpeanu, precizări importante despre formularul de vaccinare. Vor exista sancțiuni pentru părinții care nu îl completează?

Pe măsură ce se apropie tot mai mult data la care urmează să înceapă noul an școlar, în contextul generat de noul coronavirus, copiii și părinții urmăresc cu atenție anunțurile venite de la Ministerul Educației pe tema reluării cursurilor. Inclusiv pe tema formularului despre care s-a aflat că urmează să fie completat de către părinții elevilor, cel referitor la vaccinare.

Odată cu începerea școlii, pe 13 septembrie, urmează să fie distribuite în școli acele formulare privind vaccinarea copiilor, pe care ar trebui să le completeze părinții. ”În termen rezonabil”, spune ministrul Educației, întrebat dacă există un termen limită până la care pot fi aduse acestea.

Cîmpeanu: E dreptul lor să decidă cu da sau cu nu

Oficialul guvernamental aflat în fruntea Ministerului Educației a mai făcut o precizare importantă – aceea că părinții care aleg să nu răspundă nu vor fi sancționați.

Dacă aș fi părinte nu știu de ce n-aș dori să răspund la întrebarea <copilul este vaccinat sau nu?> și mai apoi la întrebarea <în cazul în care nu este vaccinat, ați fi de acord sau nu pentru a fi vaccinat?>.

Dacă mă întrebați, pot să vă răspund foarte concret și la obiect: nu există sancțiuni pentru părinții care nu răspund, dar îmi place să cred că vor fi foarte puțini aceia care nu vor răspunde. Repet, e dreptul lor să decidă cu da sau cu nu, dar să știm și noi care este dorința de vaccinare”, a declarat Sorin Cîmpeanu, miercuri seară, la Digi 24.

Cîmpeanu, ”puseu de sinceritate”: Riscul este să răspundă foarte mulți părinți cu nu

Ministrul a explicat, referitor la scopul acestei acțiuni, faptul că se are în vedere ca, în cazul părinților care vor decide că sunt de cord cu vaccinarea, să se poată organiza echipe mobile în respectivele școli.

În același timp, ministrul nu a exclus varianta să se constate că vor fi mulți părinți care nu vor fi de acord cu vaccinarea.

Pe de altă parte, vă mai spun încă ceva… am așa un puseu de sinceritate – să vedem și noi cum stăm, ca să ne eliminăm orice iluzie. Riscul este să răspundă foarte mulți părinți cu nu, dar atunci măcar știm și noi că, în cea mai mare parte, nu suntem de acord cu vaccinarea, dar în același timp vrem ca școlile să fie un mediu sigur„, a mai declarat Cîmpeanu.

258 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Campeanule, bai fosila komunista, deschide si tu niste gulaguri serioase, si ii bagi pe astia mici despre care crezi ca nu vor nicicum sa se vaxineze in cap, la o adica nu vor sa devina niste cobai inca de mici, pai e posibil asa ceva, bai Campeanule ? 🙂 Bai, astia isi bat joc de tine, asa ca mai bine aduci niste caini din aia cu covrig in coada de la Gestapostadt aka Sibiu, si ii pui sa ii miroasa de cum intra in curtea scolii, iar apoi ii pui sa ii si muste pe obraznicii aia mici !! 🙂 Bai Campeanule, bai tampitule dement, te joci cu fokul, omule, si o sa te cam arda, si pe tine, si pe toti trepadusii aserviti globalistilor criminali care au pus in miscare toata mega-escrocheria numita Plandemie !! DIVOQ Macht Frei, bai tarane 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger