AcasăSOCIALMiniştrii au decis data de la care românii scapă de mască pe...

Miniştrii au decis data de la care românii scapă de mască pe stradă. Petrecăreţii vor fi revoltaţi!

Florin-CîțuMiniştrii au decis data de la care românii scapă de mască pe stradă. Petrecăreţii vor fi revoltaţi!

După ce Florin Cîțu a anunţat că restricțiile ar putea fi relaxate în două etape, iar după ce vor fi vaccinate 10 milioane de persoane, autoritățile ar putea decide relaxarea totală a limitărilor, inclusiv a obligativității măștii de protecție, guvernanţii ar fi luat o măsură pe care urmează s-o anunţe.

Pe masa Guvernului, ar fi deja proiectul de lege conform cărora românii se vor putea bucura curând de relaxarea măsurilor sanitare de luptă cu pandemia. Mai exact, aceștia ar putea renunța la mască în spațiile deschise de la 1 iunie, anunţă postul Antena 3.

De Paşte şi 1 mai, cu măşti

În minivacanța de 1 mai și Paște obligativitatea purtării măștii în spațiile înshise și deschise rămâne totuși în vigoare.O decizie în acest sens se va lua joi, 22 aprilie.

De la 1 iunie, atât pe plajă cât și pe faleză, obligativitatea purtării măștii ar putea fi eliminată.

Tot atunci, vom vedea și măsuri pentru stimularea economiei, potrivit ușor surse guvernamentale. Se va avea până la acea dată care va fi rata de incidență și dacă România își permite astfel de măsuri de relaxare.

Obiectivul lui Cîţu: 10 milioane de vaccinaţi

Obiectivul meu și al Guvernului pe care îl conduc rămâne vaccinarea cât mai rapidă a 10 milioane de români.

Pentru asta avem două ține: – până la 1 iunie imunizarea a 5 milioane de persoane; – până la 1 august imunizarea a 10 milioane de persoane.

Când vom atinge pragul de 10 milioane de români vaccinați, putem lua în considerare renunțarea la masca de protecție. Până atunci, fac apel la fiecare dintre voi să respectați măsurile de protecție și să mergeți la vaccinare„, a precizat Florin Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
588 afisari

7 COMENTARII

  1. Scăpăm de actualul sistem când promovați Meritocrația!
    Până atunci savurați prostocrația.

  2. bai da lasa ne cu milioanele tale !!!!!!!!credeam ca dai cate zece milioane la fiecare firma care sta sa intre in faliment asa cum au facut toti europenii ca dupa vaccinarea ta chiar si de milioane vine dezastrul economic de care tu si ministrii tai plus pres sunteti responsabili!!!!!!

  3. Sunt io , Kostyuska Sugiuk Tiraspol , am bagat la mat 6 polonice pline ochi cu k…t ……mmmmmmm……….papa-bun ………mmmmmmmm…………ce savoare ……..mmmmmmmmm………….un deliciu………mmmmmmmmmm………..m-au uns pe suflet …………mmmmmmmmm…………sa fie primite ………hihihihihihihihihihi…………..!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger