AcasăSOCIALMii de locuri de parcare, libere în Sectorul 3

Mii de locuri de parcare, libere în Sectorul 3

Mii de locuri de parcare, libere în Sectorul 3

Într-o Capitală în care lipsa locurilor de parcare de reședință este o problemă aparent fără soluție, administrația locală din Sectorul 3 face notă discordantă și pune la dispoziția cetățenilor săi nu mai puțin de 12.000 de locuri de parcare.

Primăria Sectorului 3 a afișat pe site -ul www.primarie3.ro calendarul atribuirii locurilor de parcare pentru zonele I și II, etapa I. Calendarul cuprinde aproximativ 12.000 de locuri de parcare, care în prezent apar „verzi” în GIS (Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor din Sectorul 3). Termenul limită, conform calendarului,  pentru depunerea cererilor în vederea obținerii unui loc de parcare este 29 mai 2022. De asemenea, perioada de afișare a rezultatelor evaluării cererilor este cuprinsă între 1 – 8 iulie 2022.

Regulamentul privind licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, aprobat  prin HCLS 3 nr. 16/29.01.2018 și modificat prin HCLS 3 nr. 175/28.03.2019, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 3, www.primarie3.ro.

author avatar
National
1.567 afisari

2 COMENTARII

  1. La ce preturi sunt si la cat fura Neacoita normal ca sunt libere. au veni si au amenajat parcarea la noi in Fizicienilor se poate verifica au stricat o ,au lăsat o ne marcată si sunt sigur ca apare ca renovata toata parcarea desi au facut doar jumate Fizicienilor nr 22 veniți sa vedeti cum arata

  2. SA le dea amenda bizonilor parcati aiurea. Ai bani xde BEMVEU ? Da’ 600 de lei de parcare nu ai?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger