AcasăSOCIALMihai Tudose aruncă bomba şi spune ceea ce mulţi doar gândesc: "Şcoala...

Mihai Tudose aruncă bomba şi spune ceea ce mulţi doar gândesc: „Şcoala online e o tâmpenie”. Cu ce soluţii vine?

mihai tudose Mihai Tudose aruncă bomba şi spune ceea ce mulţi doar gândesc: "Şcoala online e o tâmpenie". Cu ce soluţii vine?

Mihai Tudose a criticat Guvernul Orban pentru o serie de măsuri pe care le-a impus în pademie. Social-democratul nu este de acord, de exemplu, cu închiderea pieţelor şi nici cu şcoala online.

Măsurile luate de alte ţări ar trebui adaptate la situaţia României, a transmis Tudose.

Nu putem acuza pe nimeni de faptul că această pandemie îşi face damblaua. Ceea ce nu se întâmplă la noi, dar se întâmplă în alte părţi, e cum îndulcim situaţia. Noi dăm nişte exemple, luăm ce ne place, de unde ne place. Europa a ajuns la concluzia că şcoala online nu e şcoală. Aici e o problemă majoră.

M-aţi auzit pe mine în martie, aprilie, să spun că Guvernul nu face nimic? La început ne-au luat pe nepregătite, am avut lockdown. Promisiunile erau că în timpul lockdownului cumpără paturi, măşti. Dar acum hai să nu blocăm ţara. Şcoala online au considerat toţi că e o tâmpenie„, a declarat fostul premier la postul RomaniaTV.

De ce nu sunt tablete pentru elevi?

Pe lângă faptul că nu toţi elevii şi-au primit tabletele, profesorii au nevoie, la rândul lor, de dispozitive performante, mai consideră Mihai Tudose, care a adăugat că „după alegeri, va fi jale. Închid ăştia tot„.

Monica Anisie a anunţat de tabletele pentru elevi. Şi profesorii trebuie să fie dotaţi cu cele mai performante dispozitive. Mai mult de jumătate dintre profesori nu au cum să predea online. Au primit tablete câţiva elevi. Dar profesorii ce fac?„.

De ce se închid pieţele?

Am tot auzit că închidem pieţele. Măsurile astea adoptate pe model universal trebuie adaptate la interesele românilor. Nu e piaţă unde să nu îţi ia curentul dinţii din gură. Dar dacă te duci la supermarket e bine. Spunea un liberal că la supermarket e aer condiţionat şi e bine. Acum câteva luni spuseseră să se închidă toate aerele condiţionate ca să nu fie risc de infectare.

Au zis că închid pieţe că se plăteşte cu cash. Dar dacă mutăm tarabele în aer liber nu se mai plăteşte cu cash? Îţi faci cruce. Sunt haotici„, a mai spus Tudose pentru sursa amintită.

Miercuri, au fost raportate aproape 10.000 de noi cazuri cu COVID-19

În ultimele 24 de ore au fost 9.799 de cazuri noi de COVID-19. Crește și numărul deceselor din cauza infecțiilor cu coronavirus și atinge un nou record: peste 200 de români au murit după ce s-au îmbolnăvit. La terapie intensivă sunt internați 1.092 de pacienți COVID.

Până astăzi, 11 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 324.094 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), potrivit Grupului de Informare Strategică. 218.086 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.799 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

author avatar
Andrei Ștefan
319 afisari

6 COMENTARII

  1. E cel mai in masura sa stie ca nu prea frecventa orele…E usor de observat la dl PICASSO. A propos, cred ca va fi obligat să răspundă cum a promovat transportorul armatei Piramida, pe care l-a numit „picasso”, atunci când l-a promovat ca ministru pe bani multi si fara obligatii de off-set. Asta dovedește care școala a făcut la „on-line”.

  2. Nu este adevarat coala online este cea mai buna. Invweti ce vrei cum cvrei cand vrei! Si nu ia de a face cu porofesori spagari si colegi abuzivi care te traumatizeaza pe viata.
    Vorbesc din proprie experienta!
    Marea mea sansa in viata a fost limba engleza si internetul! Asa mi s-a destupat mintea si am reusit sa trec peste traumele copilariei respeciv sa ma razbun pe cei care mi le-au cauzat.

    • Asa zisii liberali de astazi nu mai au nimic de-a face cu idelile liberale interbelice. Astia sunt yesmeni, pupincuristi si lingai de inele maro, cu miros englezesc. Ailalti, aia rosii, tot cam aia sunt da’ zic HARASO dupa ce pupa inelul maro cu miros de Moscova…

  3. Suspendati-l pe nenorocitul asta de sas pana nu e prea tarziu,nu vedeti ca e un criminal notpriu?????

  4. Suspendati-l pe nenorocitul asta de sas pana nu e prea tarziu,nu vedeti ca e un criminal notoriu?????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger