AcasăSOCIALMicrobuz şcolar implicat într-un accident, în Tulcea. Doi elevi, transportaţi la spital

Microbuz şcolar implicat într-un accident, în Tulcea. Doi elevi, transportaţi la spital

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident în care au fost implicate un microbuz școlar și un autoturism a trimis în grija medicilor doi elevi. Coliziunea rutieră a avut loc pe un drum dintr-o localitate din județul Tulcea.

Din primele informații, în urma accidentului doi elevi au fost răniți, aceștia fiind transportați la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat vineri dimineață, 15 martie, că pe DN 22D, în localitatea Slava Cercheză, județul Tulcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz școlar.

În urma impactului a rezultat rănirea a 2 elevi, care au fost transportați la spital. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor aflați la fața locului”, au precizat reprezentanții Centrului Infotrafic.

Urmează ca polițiștii să facă cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

Accident cu două camioane pe DN 6, în Caraș-Severin

Din păcate, nu este singurul eveniment rutier nefericit ce s-a produs vineri dimineață pe o șosea din țară.

Anterior, aceeași sursă anunțase că pe DN 6, între localitățile Teregova și Armeniș, din județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autocamioane. „În urma impactului a rezultat rănirea celor 2 conducători auto, unul dintre aceștia fiind încarcerat”, a precizat sursa citată. Ca urmare a producerii accidentului, circulația rutieră a fost blocată.

author avatar
Andrei Coman