AcasăSOCIALMesajul pe care un locatar din Bucureşti i l-a lăsat pe uşă...

Mesajul pe care un locatar din Bucureşti i l-a lăsat pe uşă vecinului după o noapte pasională a acestuia cu soţia (FOTO)

Viaţa la bloc furnizează multe surprize. Pereţii sunt subţiri, iar vecinii nu prea mai au secrete unul faţă de celălalt. Mai ales noaptea, când liniştea generală trădează şi cel mai mic zgomot.

Aşa se face că noaptea pasională pe care un locatar din Bucureşti a avut-o cu soţia i-a deranjat pe vecini.

Mesaj-surpriză lipit pe uşă

Un alt locatar mai hâtru a avut curajul să-i lipească pe uşă un mesaj anonim „iubăreţului”. Pe un ton glumeţ, omul l-a averizat că „activitatea” s-a auzit în tot blocul.

De cele mai multe ori asemenea plângeri sunt lăsate la avizierul blocului, însă de această dată „felicitările” ironice au fost lipite chiar pe ușa de la intrarea în casă.

„Felicitări, vecine. Nu știu ce-i faci soției tale, dar azi noapte la ora 3, când ați terminat, am fumat și eu țigara de după. Respect maxim”, se arată în mesajul respectiv

Ore de liniște la bloc în 2023

Din punct de vedere legal, orele de liniște în 2023 sunt stabilite atât pentru zilele din timpul săptămânii, cât și pentru zilele de weekend.

Tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-8.00 şi 13.00-14.00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora este interzisă” – arată Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Potrivit legii, pentru zgomote putenice și larmă în blocurile de locuințe sau chiar la casă, chiar și în afara orelor reglementate special, amenda este între 200 și 1000 de lei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.868 afisari

4 COMENTARII

  1. 🤣🤣🤣
    Este lesne de-nțeles că era un ” vecin ” doar de-o noapte.
    Cel veritabil sigur era la muncă🤣🤣🤣

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri