AcasăSOCIALRevoltă în Poliție! „Mascații” nu mai rezistă: „De când ne-am transformat în...

Revoltă în Poliție! „Mascații” nu mai rezistă: „De când ne-am transformat în firma de pază a țiganilor”?

Modul în care au acționat oamenii legii la priveghiul lui Emi Pian, interlopul care a fost înmormântat duminică, după ce fusese ucis zilele trecute, în urma unui scandal, a iscat o reacție extrem de dură în rândul unui luptător din cadrul trupelor speciale ale Poliției.

Este vorba despre o scrisoare publicată anonimă de adevărul.ro, dar atribuită unui ”mascat” care a participat la sute de acțiuni derulate la locuințele clanurilor de interlopi. Mesajul mustește de revoltă la adresa celor de la vârful instituției. ”Am ajuns firma de pază a țiganilor asta se întâmplă când apar cumetriile cu țiganii și șefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope”, consideră luptătorul de la trupele speciale.

Citiți și: Execuție în stil mafiot în Capitală. Emi Pian a fost omorât în plină stradă

PSD l-a omorât pe Emi Pian

Scrisoarea în cauză, redată integral, poate fi citită în cele ce urmează:

„Blocam strazi, oprim tot ce misca, pazim tiganii sa nu fie brutalizati …DE CAND NE.AM TRANSFORMAT IN FIRMA DE PAZA A TIGANILOR ??? DE CE TOATA ACEASTA DESFASURARE DE FORTE PENTRU PROTECTIA SCURSURILOR SOCIETATII ??? PROTECTIE PLATITA DIN BANII OAMENILOR CARE AZI DIMINEATA S.AU TREZIT SA PLECE LA MUNCA ! LA MUNCA !!!!! CA SA PLATEASCA PROTECTIA INFECTIILOR CARE DORM LINISTITI SI LA ORA ASTA , STIIND CA MILITIA, PARDON FIRMA DE PAZA VEGHEAZA SA NU FIE ATINSI LA ARIPI ….CE OR GANDI OAMENII NORMALI CAND VAD CA PENTRU SCURSURILE ASTEA SUNT ATATEA FORTE SI CAND EI, CARE MUNCESC SI PLATESC TAXE DE LE IES PE NAS, AU NEVOIE DE POLITIE SI LI SE SPUNE CA NU SUNT OAMENI, CA NU SUNT RESURSE ??? CE GANDESC COLEGII NOSTRI, CARE IN EXERCITAREA ATRIBUTIUNILOR DE SERVICIU AU AJUNS SA FIE AMENINTATI, BATUTI, RANITI SI CARORA NU LI S.A ASIGURAT NICIUN FEL DE PROTECTIE, NICI MACAR NU AU FOST LASATI SA.SI IA PISTOLUL ACASA PT PROTECTIA LOR SI A FAMILIILOR LOR??? CUM ESTE POSIBIL SA ACORDAM ATATA ATENTIE UNOR NENOROCITI CARE FAC ATATA RAU ACESTEI SOCIETATI, CARE NU AU O ZI DE MUNCA IN VIATA LOR, CARE NU AU PLATIT UN LEU IMPOZIT IN VIATA LOR, DAR DETIN PALATE, MASINI DE ZECI SI SUTE DE MII DE EURO SI INVART MILIOANE DE EURO IN VAZUL TUTUROR??? CHIAR NU MAI AVEM UN SINGUR OS IN COLOANA VERTEBRALA??? CHIAR AM AJUNS LA STADIUL DE NEVERTEBRATE, DE MOLUSTE ???? MI.A PLACUT ENORM MESERIA ASTA, DAR ASTAZI AM AJUNS SA O URASC DIN TOT SUFLETUL!!!! Am ajuns firma de paza a tiganilor asta se intampla cand apar cumetriile cu tiganii si sefii poliţiei mananca din palma lumii interlope. Atata timp cat sefi mari din politie au tot mancat din mana lor pana acum, nu o sa vedem nici un plan o sa vedem doar balet al fortelor de ordine fara o finalitate anume. Iar amenzile date unor X sunt apa de ploaie in conditiile in care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de munca undeva. Acei X nu aduc, nu au adus si nu o sa aduca niciodata PLUS VALOARE unei societati civilizate care plateste taxe si impozite din care mare parte a etniei X e sustinuta cu ajutoare de handicap si bola inchipuita pe munci si alocatii N pentru puradei. Niciodata Politia si-a dat examenul neputintei la masuri si cand a coborat in strada BERECHET fiu de imparat (şeful Poliţiei Capitalei – n.r.) ca sa empatizeze cu ei. Hai ma pe bune?”.

Reacția MAI

Între timp, amintim că în cursul zilei de ieri, MAI-ul a ales să transmită un mesaj, prin intermediul purtătorului de cuvânt, în care a răspuns criticilor exprimate public pe tema felului în care s-a gestionat evenimentul în cauză.

”Așa cum știți în ultimele zile în spațiul public structurile Ministerului Afacerilor Interne au fost ținta unor critici, multe persoane încercând să acrediteze ideea că lucrurile nu sunt eficient gestionate, iar polițiștii și jandarmii ar putea scăpa situația de sub control. În ciuda criticilor din spațiul public, efectivele MAI au demonstrat că au capacitatea de a gestiona eficient situația din teren și datorită modului în care au acționat nu s-a produs niciun incident semnificativ. Colegii noștri au luat măsuri concrete de prevenire astfel încât astăzi să NU vorbim din nou de alte victime omenești, scandaluri sau tulburare gravă a ordinii publice.

Poliția și Jandarmeria au la îndemână metode specifice pentru a ajunge la un rezultat bun. Criticile din spațiul public pot fi constructive dacă sunt realizate cu bună credință și întotdeauna ne-am autosesizat dacă a fost necesar. Ordinea publică a fost păstrată și nu am avut situații de risc pentru oameni, ceea ce demonstrează că polițiștii și jandarmii și-au făcut datoria! Persoanele care nu au respectat reglementările legale au fost sancționate. Suntem aici pentru a proteja cetățenii României și nu vom tolera încălcarea legilor!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog.

author avatar
Andrei Coman
1.161 afisari

7 COMENTARII

  1. Trageti, trageti, trageti! Nu-i despartiti cand se bat intre ei! Daca nu se supun si se inghesuie, sa nu aiba dreptul sa ocupe paturile bolnavilor din spitale!

  2. Ati fost dintotdeauna bai gunoaielor dar n-ati stiut-o! Si nu numai bodyguarzii lor ci si tortionarii nostri. Cata minte iti trebuie sa te faci amscat? Iti trebe muschi sa rezisti la recul si zero creier ca sa nu pui in discutie ordinele si voia stapanilor si nici sa nu fii afectat de somn sau sentimente umane. Sefii vostri, generali care controleaza politicul ne spoliaza pe noi si ca sa fie siguri ca nu ne rasculam angajeaza imbecili ca voi care oricum nu erau ins tare de altceva sa ne omoare sau sa ne ia in sclavie. Tiganii sunt doar un alt instrument cu care ne exploateaza atat ca aia sunt mai presus ca voi fiind mai inteligenti – d-aia si produc mai mult. voi nu produceti ci doar consumati asa ca ciocu’ mic si luati pozitie de drepti sau va taie norma de hrana si pensia la 40 de ani imputititlor!

  3. Sînteți badiguarzii interlopilor de cînd leberalu Vela e min. de interne! Păi voi credeați vrăjeala cu anticorapșăn a peneleprelor? Anticorapșăn e numa pt. lașii de la PSD care se kk pe ei de frica lui johannes,și pnl,orban! Peneleprele au imunitate in fața legii ! superimunitate diplomatica de la marili licurici,și de la ăia mai mici din UEEEEE!

  4. Ziareldin toata lumea scria:
    Interlopii s-au razbunat!
    Salam prajit!
    Salam a zburat la ceruri!
    Ultima manea!
    Salam si gratar pe Pian.
    Politia a pierdut numarul!
    Blestemul lui Pian!
    Pianul dinamita!
    Cine?
    Interlopi la cer politisti pe pamant.
    Capela Dracului.
    A mirosit a par.
    Pian si-a chemat urgent lentii.
    Ce facem cu palatele goale?
    Tone de carne de tigan.
    Azi nu a fost post.
    Dumnezeu nu a fost interlop
    Mania lui Dumnezeu!
    De ce azi?
    Romania pierde toti interlopii.
    Romania trezita din somn.
    Mamaliga a explodat rau.
    Politia sta linistita.
    De ce Romania?
    Brazii politia si interlopii
    De azi e liniste.
    Când va exploda din nou?

  5. Nu ma mir de „revolta” omului. Mai sant si politisti „verticali” in tara asta. Ce sa spuna colegii din structuri cand seful serv. crima organizata al unui judet iese la pensie si se angajaza a doua zi ca sef a pol. primarului, adica locala, primar pe care „alaltaieri” il saltase tot el deoarece avea dosar penal pentru fapte total ilegale. Ce „servicii” i-o fi facul arestatului ??? Poate i-a legat catusele mai … larg…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger