AcasăSOCIALMesaje de Crăciun 2023. Cele mai frumoase urări pe care le poţi...

Mesaje de Crăciun 2023. Cele mai frumoase urări pe care le poţi trimite prin sms, Whatsapp sau postări pe Facebook şi Instragam

targ

Chiar dacă tehnologia ne permite să efecutăm apeluri video fără costuri ascunse, cu ajutorul Internetului, totuşi, mesajele clasice au rămas la modă şi de Crăciunul 2023.

În aceste situații o soluție pentru a le face sărbătorile fericite este transmiterea de mesaje, urări și felicitări de Sărbători.

Mesaje de Crăciun 2023

Mesajele transmise în perioada Sărbătorilor sunt adesea plină de căldură și reprezintă modul perfect în care să ne transmitem dragostea și gândurile bune pentru persoanele apropiate din viața noastră. Cele mai frumoase urări pe care le poţi trimite prin sms, Whatsapp sau postări pe Facebook şi Instragam.

Iată câteva gânduri inspirate pentru familie:

  • Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!
  • Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Crăciun fericit dragii mei bunici!
  • Cu gânduri călduroase și inimi pline de iubire, vă urăm un Crăciun magic, alături de cei dragi. Sperăm ca bucuria și armonia să vă împlinească casa și inimile. Crăciun fericit, familie dragă!
  • În această zi minunată, împărtășim nu doar cadouri, ci și momente de fericire și unitate. Fie ca Crăciunul să vă aducă liniște, sănătate și multe amintiri frumoase alături de cei dragi. Sărbători fericite, familie minunată!
  • Se spune că în seara de Crăciun, la fiecare clinchet de clopoţel o dorinţă se îndeplineşte! Îţi urez să petreci Sărbătorile cu sufletul plin de dorinţe, în clinchet de clopoţei! Crăciun Fericit”
  • Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie, alături de oaspeţii cei dragi.
  • La birou, suntem o a doua familie. Să avem parte de un Crăciun plin de realizări, bucurii și colaborare fructuoasă. Cu toată stima pentru colegii mei de excepție, vă urez sărbători fericite!
  • Să nu uităm că această noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea în care Dumnezeu s-a născut ca om.
  • În această noapte uita gândurile negre. Ai multe alte nopţi în care să te ocupi de ele. Linişteşte-ţi sufletul şi trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi şi o să te simţi împăcat.
  • Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.
  • Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.
author avatar
Andrei Ștefan
1.008 afisari

2 COMENTARII

    • Si sa nu ne inchinam la darurile magilor, aur , tamaie si smirna.Acu’ am ajuns sa ne inchinam la aur?
      Ce ar zice Isus ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger