AcasăSOCIALMesaj dur după incendiul de la spitalul din Ploiești. Sanitas: „Voi, politicienii,...

Mesaj dur după incendiul de la spitalul din Ploiești. Sanitas: „Voi, politicienii, sunteți mai nocivi decât SARS-CoV-2”!

Mesaj dur după incendiul de la spitalul din Ploiești. Sanitas: „Voi, politicienii, sunteți mai nocivi decât SARS-CoV-2”! (sursa foto: Facebook/ISU Prahova)

Noua dramă ce s-a abătut asupra unui spital din România, ca urmare a unui incendiu, continuă să genereze reacții. Doi pacienți au pierit, iar o infirmieră a ajuns, cu arsuri, la Spitalul Floreasca, din Capitală.

Într-un mesaj tranșant, transmis după incendiul de joi dimineață, de la spitalul din Ploiești, reprezentanții Federației Sanitas din România arată cu degetul în direcția oamenilor politici. Sunt acuzații grele venite din direcția acestei federații din Sănătate. Multe dintre ele scrise cu majuscule, astfel încât să fie și mai clar evidențiate.

„VOI, POLITICIENII, SUNTEȚI AUTORII MORALI AI CRIZELOR REPETATE DIN SPITALELE ROMÂNEȘTI

Un nou incendiu, de data aceasta la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești îndoliază sistemul de sănătate. Doi pacienți decedați, o colegă infirmieră se luptă pentru viața ei după ce 40% din suprafața corpului este arsă, alți pacienți transferați de urgență, distrugeri materiale. Alte victime, aceeași cauză: infrastructura spitalicească cedează sub povara presiunii crizei sanitare”, se transmite într-un mesaj făcut public pe pagina oficială de Facebook a Federației amintite.

Acuzații de incompetență și nepăsare

Sindicaliștii pun, s-ar putea spune, degetul pe rană, acuzând lipsa investițiilor în infrastructura de sănătate, dar și indiferența politicienilor față de problemele reale ale oamenilor.

„De câte victime mai aveți nevoie, voi politicienii, pentru a vă face datoria pentru care ați ajuns acolo, la conducerea ministerelor, a guvernului, a țării?

INCOMPETENȚA voastră managerială ucide!

NEPĂSAREA MANIFESTATĂ TIMP DE 30 de ani față de nevoile sistemului de sănătate ucide!

LIPSA VOASTRĂ DE STRATEGII PE TERMEN LUNG pentru sistemul de sănătate ucide!

LIPSA INVESTIȚIILOR ÎN INFRASTRUCTURA DE SĂNĂTATE ucide!

JUMĂTĂȚILE DE MĂSURĂ POLITICĂ ȘI MANAGERIALĂ cu care vă jucați de atâta timp în sistemul de sănătate ucid!

INDIFERENȚA voastră față de problemele reale ale cetățenilor ucide!

PUNEREA MAI PRESUS DE ORICE A INTERESELOR DE PARTID ȘI DE GRUP ucide!”, susțin reprezentanții Federației Sanitas.

Sanitas: Dintr-un punct de vedere voi, politicienii, sunteți mai nocivi decât SARS-CoV-2

Șirul criticilor la adresa politicienilor continuă, fiind amintite tragediile care au lovit atât Spitalul din Piatra Neamț, cât și cel de la Constanța. Unde au murit oameni, în urma unor incendii.

„Dintr-un punct de vedere voi, politicienii, sunteți mai nocivi decât SARS-CoV-2. Virusul este un agent patogen care se replică pentru a exista: el nu are conștiință, el nu știe că ucide. În schimb voi, politicieni ajunși în vârful piramidei puterii, ați pierdut pe undeva, în drumul vostru conștiința pe care se presupune că ar fi trebuit să o aveți.
Indiferența și incompetența voastră au ucis la Institutul Matei Balș, la spitalul din Piatra Neamț, la spitalul din Constanța – și lista poate continua. Juridic, ceea ce faceți voi se numește ”ucidere din culpă” sau cel puțin complicitate la ucidere din culpă.
SANITAS vă acuză public de aceasta!”, susține sursa citată.

ISU Prahova: Doi pacienți au pierit

A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție, după ce s-a dat alerta despre incendiul produs la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Ploiești. Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit cu mai multe autospeciale de pompieri, dar și cu ambulanțe SMURD.
„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 20 mp cu

flacără deschisă și degajări mari de fum. În salonul în care se manifesta incendiul se aflau 2 pacienți de 74 și 75 de ani, care din păcate au decedat. Totodată în acest salon se aflau o asistentă și o infirmieră care supravegheau pacienții. Infirmiera a fost rănită în urma incendiului prezentând arsuri fiind transportată de urgență la Spitalul Floreasca”, au transmis cei de la ISu Prahova.

Mai mulți pacienți au fost evacuați, după producerea incendiului și a degajărilor de fum.

269 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai, inca nu s-a inteles nici acum ca in Walachistan, in aceea colonie bananiera esuata, scapa cine poate, bai romanasilor !! Pe Matu si gasca lui de hoti ordinai ii doare fix in pix de ceilalti, atat timp cat ei au pus deoparte pentru ei zilnic adevaratul taratament contra armei biologice chinezesti, totul va continua cume acum, si va fi tot mai rau, oana va aerupe totul, atunci va incepe maceleul, sper ca sunteti cu totii pregatiti !! Ha ha ha 🙂 Matule, speram ca ai acel elicopter bine pus la punct, sa nu ai probleme dupa decolare !! Ha ha ha 🙂 Bai Ciukalaule gras ca un pork de Craciun de 230 de kile, ai invatat sa alergi macar 100 de metrii, sau tot un pork gras ai ramas, bai umflatule de general de karton ? Ha ha ha 🙂 Vine distractia generala, baietii cu ochi albastrii, o sa va ia drakul pe toti, la propriu, o sa fie mai ceva ca in The Walking Dead !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger