AcasăSOCIALMedic, despre pelerinajul de Sfânta Parascheva: „O catastrofă, mai rău decât Lombardia”

Medic, despre pelerinajul de Sfânta Parascheva: „O catastrofă, mai rău decât Lombardia”

pelerinajMedic, despre pelerinajul de Sfânta Parascheva: „O catastrofă, mai rău decât Lombardia”

Pelerinajul la Catedrala Mitropolitană din Iași la moaștele Sfintei Parascheva a început, vineri, 8 octombrie, cu un număr mai mic de credincioși, comparativ cu anii precedenți.

Și totuși, s-ar putea transforma într-o catastrofă, este părerea lui Gabriel Diaconu, un cunoscut psihiatru din România. iar preoţii de aici au continuat să spună minciuni oamenilor despre noul coronavirus.

„Imaginea raclei Sf. Paraschiva, cu Moaştele făcătoare de minuni, dezinfectată “la fiecare 5 minute”, ar trebui să lămurească definitiv raportul de relevanţă între miracole, şi igienă: Anume că igiena poate face miracole, dar lipsa ei nu”, scrie el pe Facebook. Racla Sfintei Parascheva este dezinfectată la fiecare 10 minute, spun organizatorii pelerinajului.

Gabriel Diaconu atrage atenţia că Moldova e cea mai lovită de pandemia COVID: „Brâul Moldovei e printre cele mai lovite de pandemia de COVID. Este, în acelaşi timp, cel mai puţin vaccinat. Finalmente, religiozitatea oamenilor în zonă bate de departe educaţia formală, sau minima educaţie ştiinţifică.”

„Până nu se vor schimba vânturile în zonă, acolo se va petrece catastrofa zilelor noastre”

Preoţii de aici au continuat să spună minciuni oamenilor despre noul coronavirus, este de părere medicul. „Aici ar putea Biserica Ortodoxă să facă o diferenţă. Perversa eschivare a păstorilor de oameni, sau vehementa atitudine a altora, orbiţi de discurs şi medievalism, e o verigă în lanţul dezastrelor. În timp ce credincioşii pupă racla curăţată cu spirt, pe secţia de oncologie pediatrică de la Iaşi e focar de Covid.”, spune Gabriel Diaconu.

„Pe secţia de oncologie pediatrică sunt trataţi copii cu cancere, că sunt leucemii, limfoame, diverse blastoame ale copilăriei sau alte sindroame mielo-displazice. Şi prin boală, dar şi prin natura tratamentului specific, imunitatea lor e modificată. Slăbită. De-ar fi să fie un Dumnezeu, şi de-ar fi să asculte rugi, oare n-ar merita mai degrabă copiii necăjiţi decât pelerinii zdraveni, sănătoşi, la moaşte? Cum de nu le luminează mintea, nici lor direct dar nici prin preoţi? Nimeni, înafară de preoţii din moldovenime, n-a spus oamenilor minciuni despre COVID.

Care mai de care s-au întrecut în aberaţii. Unii continuă să facă asta după ce ei înşişi au trecut prin infecţie. Continuă să facă asta deşi alţi preoţi, unii de rang înalt, au murit de COVID. Toată călugărimea, indiferent de opţiune, e ţinută captivă doctrinei religioase. Adică, ştergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul, şi sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment. Toţi, dar absolut toţi participanţii la acest spectacol supra-realist sunt vaccinaţi de bolile copilăriei. Sfidează logica, dar confirmă psihologia grupurilor. Până nu se vor schimba vânturile în zonă, acolo se va petrece catastrofa zilelor noastre. Mai rău decât Lombardia. Mai rău decât Manaus.“, mai scrie medicul pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
910 afisari

11 COMENTARII

  1. Daca domnul excelenta sa ar pune mana pe un DEX ar vedea ce inseamna un vaccin si daca un experiment mARN se clasifica la categoria vaccin.

  2. Marş, bă, trompetă globalistă, cu sperietorile tale apocaliptice. Gabriel Diaconu, nu esti medic, esti sevcătură. Huo!

  3. Avertismentul vine tardiv. Pentru mulți evlavioși pelerini va fi sărutul izbăvitor de suferințele lumești.

    Contaminarea e garantată, cu efecte în următoarele 2-3 săptămâni. Darwinism în cea mai pură formă – selecția naturală își va urma cursul. Aici e cel mai vizibil eșecul statului.

    Că se pare și altfel o arată Suveranul Pontif, care se roagă în Piața St. Pietro din Roma. Golită de lume.

    • Fugi de aici cu ideile tale! Moartea e in aer pentru toți în mod egal! Doar Dumnezeu alege!

  4. ..cred că din Mengele Gabriel Diaconu zbiară dracii din el în fața SFINȚILOR , pesemne că de la psihologia ,,netratata,, pe,, covrig ,, nu este decât un pas direct către Socola!
    Oare acest Mengele care a îndemnat prin cuvântul său ca virgula pacienții să fie cobai la EXPERIMENT UL Phizer nu știe ce înseamnă ,, crede și nu cerceta ,, …sau se pune in cantar puterea Lui DUMNEZEU prin SFINTII Săi cu puterea dracilor ?
    Mă …s ar putea ca sa se întâmple ceva ciudat …voi Mengele cu toții dracii pe care îi aveți s ar putea luați foc instantaneu pe acest pămînt așa ca sa v aduceți aminte că Există și DUMNEZEU.
    V ați învățat cu aureole de ,,sfinți,, …ei nu sunteți decât draci impielitati și de nu va veți întoarce locul vostru este direct la cazanele iadului.

  5. Nenorocitul asta o fi fost botezat in oala de WC ?Ca nu are nimic sfant si crestinesc in el.Cand o muri dobitocul o sa ii iasa banii pentru care si-a vandut sufletul si pe gura si pe cur.Un nemernic,pe cine vindeca bestia asta?

  6. Diaconule, bai ratatule, nimeni nu va mai asculta, bai trompeta nazista de la Bukale !!

  7. „Brâul Moldovei e printre cele mai lovite de pandemia de COVID. Este, în acelaşi timp, cel mai puţin vaccinat”.
    Printre cele mai lovite sunt si Bucuresti si Cluj – puternic vaccinate.

  8. 1. Gabriel Diaconu nu este un cunoscut psihiatru, este un cunoscut personaj de pe „feisbuc”.
    2. Vaccinurile copilariei nu sunt „vaccinuri” ARNm, al caror efect pe termen lung nu se cunoaste.
    3. Nu poti sa vorbesti despre psihologia grupurilor cand nu intelegi lucruri elementare: oamenii sunt diferiti, ajung la concluzii diferite, reactioneaza diferit la diversi stimuli. Si, mai ales, oamenii urmeaza sfatul si/sau exemplul acelor oameni pe care ii simpatizeaza, al caror discurs li se pare logic, pe care ii considera credibili. Daca vedem 30% vaccinati si 70% nevaccinati, e clar, nu?
    4. Ori avem moastele FACATOARE DE MINUNI, ori dam cu spirt la 5-10 minute! Indiferent ce credem, ne asumam sau nu?!

  9. Doctore, ti-ai ratat cariera!!!! Erai bun de cioclu!!!! Unde ai mai vazut bai idiotule, care preferi sa crezi ca te tragi din maimuta, ca se moare mergand la moastele sfintilor!? Bai mengele ce esti si vaccinatii mor de guvid, si iei iau gripa … Preotii, mirenii care au luat guvid au scapat bai creanga in vant. Unde ai fost cand s-a organizat untold, tot asa au guitat????
    Iar tu, ziarist ratat, cand ai sa te trezesti, sau mirosul banilor au acelasi efect cu ce trage catz-ul pe nas? Nu ai bai nici o remuscare cand te culci noaptea? Esti atat de orb sa nu vezi ca propagi frica si minciuna?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger