AcasăSOCIALMarcel Ciolacu face acuzaţii grave! De ce vaccinarea anti-Covid ar însemna o...

Marcel Ciolacu face acuzaţii grave! De ce vaccinarea anti-Covid ar însemna o întoarcere la Ceaușescu

marcel-ciolacuMarcel Ciolacu face acuzaţii grave! De ce vaccinarea anti-Covid ar însemna o întoarcere la Ceaușescu

Marcel Ciolacu sa luat o poziţie fermă: împotriva discriminării pe bază de vaccin. Preşedintele PSD afirmă că nu este normal ca doar persoanele vaccinate să aibă acces la diverse evenimente, o alternativă potrivită fiind accesul pe bază de teste anti-COVID sau teste de anticorpi.

Acum s-a terminat cu ciuma roșie, a venit ciuma, ciumații sunt cei nevaccinați. Nu ai voie la nuntă dacă nu ești vaccinat. Tot felul de mesaje din acestea. Prostii, niște tâmpenii care de fapt iarăși ții societate divizată. Trebuie să explici.

Puterea de administrare a statului trebuie să se vadă, nu trebuie să învrăjbești oamenii între ei cum ai făcut-o și cu salariile și la buget, și la privat, cu oameni PSD-iști și ne-PSD-iști. Continuă același stil păgubos pentru toată lumea”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu le-a luat apărarea anti-vacciniştilor

Avem drepturi şi libertăţi, sunt oameni care nu vor să se vaccinete. Ne întoarcel la Ceauşescu atunci. Nu vrei să te vaccinezi, te testezi. E dreptul omului să aleagă dacă vrea să se vaccineze sau nu.

Nu vrei să te vaccinezi, vii cu testare. Sunt unii oamenii care au avut COVID, nu li se recomandă vaccinarea. Trebuie să laşi plaja mult mai mare. Nu vrei să te vaccinezi, dar nu îmi pui în pericol viața mea, vii cu testare, valabilă 72 de ore.

Sunt unii oameni care au avut COVID, au scăpat de el, nu a murit toată lumea. Unora nu li se recomandă vaccinarea. Mergi și demonstrezi că ai avut COVID, că ai anticorpi. Trebuie să lași plaja mult mai mare”, a mai explicat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
289 afisari

5 COMENTARII

  1. Un alt idiot care cica apara drepturile celor nevaccinati. In realitate, un incult care sta la panda sa vina la putere in caz ca se impute treaba cu homosexualii de la usri si pnl. Mars in mortii ma-tii Ciolaculeca ai furat psd-ul si l-ai aservit soferilor de la sri!!! de 2 ani de zile votezi toate starile de alerta, urgenta si esti de accord cu toate hg-urile si oug -urile date de criminalii homosexuali de la usri si pnl. Mars!!!

  2. Credeam ca ultimul mare partid se va reorganiza pe baza sperantelor noastre. Din pacate se pare ca am gresit. Cititi aberatia sustinuta de Ciolan:
    ,__ Nu vrei să te vaccinezi, dar nu îmi pui în pericol viața mea, vii cu testare, valabilă 72 de ore.___
    Bai imbecilule, daca te-ai vaccinat esti imun. Daca nu esti imun te-au ametit cretinii din jurul tau, imbecilii, excrocii, hotii, tradatorii din parlament ca sa nu mai vorbesc de companiile care de obicei nu sunt sarlatani dar cand e ordin cu placere.
    Citește in timpul liber despre procesul criminalilor de razboi de la Nuremberg, soldati, ofiteri, medici. Ceea ce faceti voi acum se cheama crime impottriva umanitatii asa cum le-a definit jurisprudenta stabilita la procesele de la Nuremberg. Daca sperati sa votati o lege si sa scapati, chiar nu mai exista nici o speranta. Sunteti mult prea tampiti.
    Vezi cine este Dr. Reiner Fuellmich si ce vrea el de la viata voastra sau celor de aceeasi teapa cu voi
    Discriminare pe vremea lui Ceausescu? Da-mi un exemplu! Se pare ca nici istoria tarii tale nu o cunosti. Nu ma mira ca nu stii ce inseamna imun. Unde ati gasit asemenea exemplare?

    • sustin ce spui 100%… Aceasta sageata a SRi-ului pe nume Maricel Ciolacu, este doar o vuvuzela proasta care nu adduce nimic bun, ba dimpotriva. sa scapam de partidul de homosexuali si securisti usri, dar fara un psd condus de o interfata a securistilor pe nume maricel ciolacu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger