AcasăSOCIALMaratonul vaccinării și în universități. Ministrul Educației: „Să sperăm că va fi...

Maratonul vaccinării și în universități. Ministrul Educației: „Să sperăm că va fi un succes”

vaccinareMaratonul vaccinării și în universități. Ministrul Educației: „Să sperăm că va fi un succes”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a propus organizarea în toate universitățile a câte unui centru de vaccinare anti-COVID pentru studenții care vor să vină fizic la cursuri.

Anunțul a fost făcut la Iași, unde oficialul de la Educație a precizat că rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a acceptat deja propunerea.

„Vă mulțumesc, domnule rector, pentru răspunsul pe care l-ați dat pentru organizarea unui centru de vaccinare în fiecare dintre universitățile românești, cel puțin pentru pregătirea începerii următorului an universitar, cel puțin pentru studenții care doresc să se cazeze în căminele din campusurile universitare pentru ca sistemul de educație, de învățământ superior, să se poată organiza în condiții de siguranță sanitară. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Vaccinarea în universități, după modelul maratonului de la Timișoara

De asemenea, rectorul Viorel Scripcariu a declarat că universitățile de medicină și farmacie din Iași, Cluj și Târgu Mureș vor organiza un maraton al vaccinării, în perioada 14 – 16 mai, după modelul celui de la Timișoara, potrivit edupedu.ro.

„După modelul de zilele trecute de la Timișoara, în care Universitatea de Medicină de acolo a organizat un maraton al vaccinării, și universitățile de medicină și farmacie din Iași, din Cluj și din Târgu Mureș vor face același tip de maraton de vaccinare în perioada 14 – 16 mai. Să sperăm că va fi un succes. Va fi o vaccinare cu înregistrare la momentul vaccinării”, a afirmat rectorul UMF Iași.

La Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași funcționează deja un centru de vaccinare anti Covid-19 încă din luna februarie. Centrul este amenajat în cadrul Institutului de Anatomie, cu un flux care asigură vaccinarea a 60 de persoane pe zi, potrivit unui comunicat de pe site-ul instituției.

author avatar
Andreea Vlad
177 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ha ha ha, hai cu maratonul vaxinarii idiotilor utili, e foarte important de bagat batul prin gard in aceasta perioada relativ calma a diktaturii userist-progresiste !! 🙂 Apropo. sa aveti si testamentul la dvs., stimati tovarasi cobai globalisti, ca nu se stie de unde sare iepurasul !! 🙂 Tu tampita de A. Moldovan, fa-te ca gandesti, dovlecico tampita !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger