AcasăSOCIALMânat de adrenalină! Un bătrân de 81 de ani a condus un...

Mânat de adrenalină! Un bătrân de 81 de ani a condus un ATV, fără permis, și a produs un accident rutier

Un bărbat de o vârstă respectabilă i-a uimit până și pe polițiști cu gestul său.

Bătrânul a urcat pe un ATV, cel mai probabil convins să nimic rău nu avea să se întâmple, dacă dă câteva ture cu vehiculul. Doar că, din păcate, a cauzat un accident rutier. Mai exact, ATV-ul pe care-l conducea s-a lovit de un autoturism.

IPJ Maramureș a anunțat, marți, că în după-amiaza zilei de 11 septembrie, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 185, în localitatea Văleni.

„Aventurierul” de pe ATV a fost rănit

Polițiștii au făcut verificări, stabilind că bărbatul de 81 de ani, din Văleni, nu doar că nu avea permis, dar a condus și un ATV neînmatriculat.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 81 de ani din Văleni, a condus un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere, dinspre Călinești înspre Bârsana, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către un bărbat de 61 de ani din Bârsana.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului ATV-ului, iar din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

A fost dus la spital

Un echipaj SMURD l-a dus pe bătrân la spital. „Acesta a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, conform aceleiași surse.

Ar mai fi de menționat faptul că traficul a fost blocat aproximativ o oră în zona producerii accidentului rutier.

În cazul de față, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din cuplă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

author avatar
Andrei Coman
226 afisari

1 COMENTARIU

  1. De la 80 ani interdictie totala de a mai conduce vreun autovehicul pe drumurile publice !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger