AcasăSOCIALMamă și fiică duse la spital, cu arsuri, după ce le-a luat...

Mamă și fiică duse la spital, cu arsuri, după ce le-a luat foc casa – VIDEO

Mamă și fiică duse la spital, cu arsuri, după ce le-a luat foc casa - VIDEO (sursa foto: ISU Botoșani)

Un incendiu care a afectat o locuință din localitatea Leorda, din județul Botoșani, a trimis în grija medicilor două femei, mamă și fiică.

Incidentul s-a produs luni seară, iar pompierii au intervenit cu trei echipaje de stingere cu apă și spumă. La fața locului au ajuns și echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD.

Cele două femei care locuiau în casa afectată de incendiu, în vârstă de 45 și, respectiv, 78 de ani, au avut nevoie de ajutor medical. Conform ISU Botoșani, acestea au suferit arsuri de gradul II și III și au fost preluate de echipajele salvatorilor și transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Au intervenit și vecinii

”Mama a fost scoasă din casa cuprinsă de flăcări de vecini.

Fiica a fost găsită într-o anexă, inconștientă, de către doi pompieri, plt.maj. Teodor Nedelcu și plt.adj. Paul Popovici, aflați în timpul liber și care au fost sunați din dispeceratul unității să intervină, întrucât locuiesc în comună”, potrivit sursei menționate.

Din primele concluzii comunicate public, se pare că incendiul ar fi pornit de la jar căzut din sobă, pe materiale combustibile.

Din câte se poate observa din imaginile surprinse la fața locului, până ca incendiul să fie stins, flăcările au fost puternice.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger