AcasăSOCIALMama fetiței care s-a curentat într-un parc din Capitală, detalii de groază:...

Mama fetiței care s-a curentat într-un parc din Capitală, detalii de groază: „Se uita prin mine, avea gura încleştată”

sursa foto: captură video Antena3

Mama copilei de 11 ani care a ajuns la spital, luni seară, după ce s-a curentat într-un părculeț din sectorul 6 al Capitalei a povestit prin ce momente de groază au trecut ea și fetița sa, la scurtă vreme după incident.

Din câte s-a aflat, fetița se juca, iar la un moment dat s-a urcat pe gardul unui părculeț. E vorba de un gard ce împrejmuiește acel loc de joacă. Copila s-a curentat, iar apoi a căzut inconștientă. A fost chemată o ambulanță, iar fetița a fost preluată și dusă la Spitalul Grigore Alexandrescu.

A trecut curentul prin ea. De acolo de pe gard a căzut în picioare. În momentul în care a curentat-o, probabil s-a speriat şi s-a aruncat în picioare şi din picioare a căzut jos, leşinată, inconştientă”, a declarat mama fetiței, într-o intervenție la Antena3.

Mama copilei: „Era inconştientă, se uita prin mine”

Femeia a povestit că a cerut ajutorul martorilor, astfel încât oamenii să sune cât mai rapid la ambulanță și să vină cadrele medicale. „Am dat telefonul oamenilor din jur, că în starea în care era, am zis: Sunaţi la Salvare că nu am ce să îi fac! Era inconştientă, se uita prin mine, avea gura încleştată”, a mai mărturisit mama fetiţei.

Fata a fost transportată la „Grigore Alexandrescu”, fiind internată în spital. Din fericire, starea ei e stabilă. Potrivit mamei sale, „fetiţa este bine. Este în afara oricărui pericol”.

Între timp, părculețul unde a avut loc incidentul a fost închis. Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili exact cum de s-a putut produce o astfel de situație. Rămâne de văzut ce vor stabili polițiștii la finalul anchetei.

author avatar
Andrei Coman