AcasăSOCIALMai multe femei agresate sexual pe stradă, în sectorul 1 al Capitalei....

Mai multe femei agresate sexual pe stradă, în sectorul 1 al Capitalei. Suspectul a fost reținut

femei agresateMai multe femei agresate sexual pe stradă, în sectorul 1 al Capitalei. Suspectul a fost reținut

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut de polițiștii din Capitală, fiind suspectat că ar fi agresat sexual mai multe femei, pe stradă, în Sectorul 1.

Conform unui comunicat de presă transmis joi de Poliția Capitalei, cercetările au fost declanşate în cursul lunii iulie, când poliţişti ai Secţiei 1 au fost sesizaţi de către trei tinere că, în timp ce se aflau în diferite zone din sectorul 1, au fost agresate sexual de către un bărbat necunoscut care se deplasa pe o bicicletă.

„În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificat un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptelor. În cursul zilei de 13 iulie a.c., bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în urma audierilor și a probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a stabilit:

– joi, 8 iulie a.c., în jurul orei 20.30, în timp ce o tânără de 24 ani se afla pe o stradă din sectorul 1, în apropierea unei stații de autobuz, bărbatul, aflându-se pe bicicletă, ar fi lovit-o cu palma peste o zonă intimă, în mod intenționat și împotriva voinței sale. A doua zi, în jurul orei 22.30, în timp ce o altă tânără de 23 ani se deplasa pe un bulevard din același sector, bănuitul, aflându-se pe bicicletă, ar fi trecut pe lângă persoana vătămată și în mod intenționat și împotriva voinței sale, ar fi lovit-o în același mod.

-la data de 11 iulie a.c., în jurul orei 14.30, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din sectorul 1, bănuitul, aflându-se pe bicicletă, s-a apropiat de ea și în mod intenționat și împotriva voinței sale, ar fi lovit-o cu palma.”, arată Poliția Capitalei.

Una dintre victime: „Mă simt complet lipsită de putere”

Una dintre victime a povestit pe Facebook cum s-a simțit în acel moment și cât de șocată a fost de faptul că nimeni nu a reacționat.

„Mergeam pe trotuar cu o prietena cand la exact 10:26 PM un livrator foodpanda a trecut cu bicicleta pe langa mine si m-a PLESNIT PESTE FUND CU TOATA FORTA. Nici nu pot sa zic ce m-a socat mai tare … Faptul ca nimeni nu a sarit in ajutor, faptul ca unii au inceput sa rada instant, faptul ca atunci cand am povestit ce mi se intamplase mai multe prietene au spus ca au patit fix acelasi lucru?! Ma simt complet lipsita de putere in urma acestui incident pentru ca nu am niciun mod prin care sa identific animalul si sa il raportez”, a scris aceasta pe Facebook.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar.

author avatar
Andreea Vlad