AcasăSOCIALMai ceva ca-n filme! Un pacient a dat să iasă din spital...

Mai ceva ca-n filme! Un pacient a dat să iasă din spital pe fereastră, folosind niște cearșafuri. Ce i s-a întâmplat

Mai ceva ca-n filme! Un pacient a dat să iasă din spital pe fereastră, folosind niște cearșafuri. Ce i s-a întâmplatMai ceva ca-n filme! Un pacient a dat să iasă din spital pe fereastră, folosind niște cearșafuri. Ce i s-a întâmplat (sursa foto: facebook)

Un episod desprins, parcă, dintr-un film are drept protagonist un bărbat dintr-o localitate brașoveană, care fusese internat în primă fază la un spital din municipiu. Din motive doar de el știute, omul a considerat că ar fi cazul să încerce o „evadare” pe fereastra unității medicale, fără să intuiască și că s-ar putea pune în pericol.

Ceea ce, din păcate, s-a și întâmplat, bărbatul accidentându-se în urma „aventurii” demne de un cascador.

Cazul a ajuns și în atenția poliției, nu doar a cadrelor medicale, pe mâna cărora a ajuns bărbatul, pentru îngrijiri. Detalii despre întregul episod s-au aflat joi, 11 noiembrie, chiar de la IPJ Brașov. Miercuri seară, în jurul orei 18, polițiștii din cadrul Secției 3 din Brașov au fost sesizați, în urma unui apel la 112, venit de la un reprezentant al unei unități medicale din orașul Brașov „că un pacient ar fi suferit vătămări corporale”.

A căzut în balconul de la demisolul spitalului

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din localitatea brașoveană Hoghiz. „Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cearceafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului”, din câte au mai anunțat polițiștii, într-un comunicat.

Omul a fost dus la o altă unitate medicală, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. În tot acest timp, polițiștii continuă cercetările. Totul, în cadrul unui dosar penal deschis în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

224 afisari
Zenville