AcasăSOCIALLudovic Orban anunţă restricţii de circulaţie pentru români: iată când nu aţi...

Ludovic Orban anunţă restricţii de circulaţie pentru români: iată când nu aţi mai avea voie să ieşiţi din casă!

Ludovic OrbanLudovic Orban anunţă restricţii de circulaţie pentru români: iată când nu aţi mai avea voie să ieşiţi din cas

În contextul în care pandemia generată de noul coronavirus face în continuare mult rău în România, Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, că este posibil ca, în curând, autorităţile să impună primele restricţii dure: interzicerea circulaţiei pe timpul nopţii.

Premierul a spus, aşadar, că este în evaluare o eventuală decizie privind restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2. Orban a fost întrebat dacă ia în considerare o astfel de măsură în condiţiile în care tot mai multe localităţi au trecut de pragul de trei cazuri COVID-19 la 1000 de locuitori.

Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare„, a răspuns prim-ministrul, preluat de Agerpres.

Întrebat dacă în campania pentru alegerile parlamentare vor fi impuse măsuri suplimentare în contextul creşterii accentuate a numărului de infectări, el a spus că vor fi „aceleaşi măsuri ca în campania pentru locale„.

Sâmbătă, au fost raportate 4761 cazuri noi

Până astăzi, 24 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 205.793 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 147.932 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.761 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până astăzi, 6.318 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.307. Dintre acestea, 787 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.036.643 de teste. Dintre acestea, 33.843 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 19.931 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 13.912 la cerere.

author avatar
Andrei Ștefan
1.448 afisari

11 COMENTARII

  1. Noaptea ? Care e logica lui Ludovique ?
    S o propaga virusul mai repede noaptea ? Or fi mai multi cetateni noaptea pe strada, in mijloacele de transport 🙂 ?

  2. Doamne ce prost poate sa fie dementul asta de Orban ! ,…..se vede ca bate cimpii rau de tot ! ….bautura este de vina ! ….la bellu dementule !

  3. Logica lui Ludoviq cel alcooliq nu exista, ne miscam ca nomazii noaptea ? Sau la el e noaptea mintii, asta mai degraba, eu dupa postul de PM as pleca din tara sa nu ma scuipe lumea pe strada

  4. Tu si ala din deal sa va luați de mana, ca sunteți la fel de ……goi pe interior, vai de voi romani goi pe interior, o sa se pisa lumea pe voi

  5. aveti in evaluare pe dracu sa va ia! sinteti o adunatra de tembeli fara capatai, de hoti, de smenari, de ticalosi. tot ceea ce faceti este doar crima cu premeditare. vreti alegeri in pandemie sa puneti mina pe ciolan? ok. luati din fata sa nu stati la coada! ati facut din Romania poligon de testare a tuturor imbecilitatilor care va caracterizeaza.

  6. Noaptea virusul umbla mai mult. O fi facand parte din usr, ca ei umbla noaptea precum hotii prin sectiile de votare sa fure sacii cu stampila pe PSD si sa-i inlocuiasca cu buletine „votate” usr.

  7. Bai, astia care comentati ca „Noaptea virusul umbla mai mult”. In multe alte tari s=a luat masura interzicerea circulaţiei pe timpul nopţii. Pentru ca lumea se duce noaptea la distractie in cluburi, in special tinerii, ca si asa au scoala online.
    Dar la voi in transnistria amarata, ce sa faceti noaptea? Stati pe caalele XXX si va ganditi ca virusul circula mai mult noaptea. Mare prosti sunteti

  8. Reforma in administratia locala dupa gandirea Orban/iohanis inseamna ca trebuie sa dea ceva resurse bugetare doar la presedintii de consili judetene ai pnl/usr iar la ceilalti nimic , idei reiesite si cu ocazia participarii acestuia la instalarea consiluilui local la Suceava !!!
    Aici au facut o manifestare propagandistica ridicola pnl-ista , cu felicitari pentru vestitul baron de Suceava Flutur presedintele Consiliului judetean Suceava , unde nu s-a pomenit nimic de bazaconiile de rasul lumii si dezastru economic si social la care a fost adus judetul de cand acesta pastoreste acest judet ………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger