AcasăSOCIALLucrările de modernizare pe Bulevardul Gheorghe Șincai sunt în grafic

Lucrările de modernizare pe Bulevardul Gheorghe Șincai sunt în grafic

Daniel Băluță, edilul Sectorului 4, a comunicat locuitorilor din București că procesul de modernizare desfășurat pe Bulevardul Gheorghe Șincai înregistrează avansuri semnificative. Primarul a menționat, pe pagina personală de facebook, că în acest moment, echipele de lucrători sunt ocupate cu îmbunătățirea căilor de rulare și a zonelor de oprire destinate tramvaielor care tranzitează această zonă.

În decursul ultimelor șase luni, administrația Primăriei Sectorului 4, împreună cu cei de la Totul Verde. S.A., au desfășurat o serie de activități, cum ar fi: revitalizarea zonelor verzi, modernizarea infrastructurii de iluminat public și reabilitarea trotuarelor care însoțesc arterele de circulație.

Progresul lucrărilor este considerat unul conform graficului. Inițierea lucrărilor pe Bulevardul Gheorghe Șincai, o arteră importantă din Sectorul 4 al Bucureștiului, a fost anunțată încă din luna iunie a anului trecut. La acea vreme, Daniel Băluță declara: ”Porțiunea de pe ambele sensuri ale bulevardului Gheorghe Șincai, de la stația de metrou Timpuri Noi și până la intersecția bulevardelor Tineretului cu Dimitrie Cantemir va fi reconfigurată și pusă în acord cu noile tendințe în domeniul regenerării urbane, domeniu prioritar pentru Sectorul 4 al Municipiului București”.

Pe lângă aceste aspecte, edilul Sectorului 4 dezvăluia că, odată ce lucrările vor fi finalizate, se va adăuga și un număr suplimentar de locuri de parcare în zonă.

author avatar
Andrei Coman