AcasăSOCIALLucrările de modernizare pe Bulevardul Gheorghe Șincai sunt în grafic

Lucrările de modernizare pe Bulevardul Gheorghe Șincai sunt în grafic

Daniel Băluță, edilul Sectorului 4, a comunicat locuitorilor din București că procesul de modernizare desfășurat pe Bulevardul Gheorghe Șincai înregistrează avansuri semnificative. Primarul a menționat, pe pagina personală de facebook, că în acest moment, echipele de lucrători sunt ocupate cu îmbunătățirea căilor de rulare și a zonelor de oprire destinate tramvaielor care tranzitează această zonă.

În decursul ultimelor șase luni, administrația Primăriei Sectorului 4, împreună cu cei de la Totul Verde. S.A., au desfășurat o serie de activități, cum ar fi: revitalizarea zonelor verzi, modernizarea infrastructurii de iluminat public și reabilitarea trotuarelor care însoțesc arterele de circulație.

Progresul lucrărilor este considerat unul conform graficului. Inițierea lucrărilor pe Bulevardul Gheorghe Șincai, o arteră importantă din Sectorul 4 al Bucureștiului, a fost anunțată încă din luna iunie a anului trecut. La acea vreme, Daniel Băluță declara: ”Porțiunea de pe ambele sensuri ale bulevardului Gheorghe Șincai, de la stația de metrou Timpuri Noi și până la intersecția bulevardelor Tineretului cu Dimitrie Cantemir va fi reconfigurată și pusă în acord cu noile tendințe în domeniul regenerării urbane, domeniu prioritar pentru Sectorul 4 al Municipiului București”.

Pe lângă aceste aspecte, edilul Sectorului 4 dezvăluia că, odată ce lucrările vor fi finalizate, se va adăuga și un număr suplimentar de locuri de parcare în zonă.

568 afisari

3 COMENTARII

  1. Băluță, tâlharule, escrocule, nu știi pe ce să mai cheltuiești banii fraierilor, anul trecut a fost „modernizat” bd.Șincai… ai de gând să-l „modernizezi” în fiecare an?

  2. E cel mai bun primar. Scoate mahalaua Bucurestilor din jeg si izana. Aduce la civilizatie toate otrepele din Oltenia, Vlasca si Baragan pripasite in capitala.

  3. @Băluță
    -mai stii ca furi banii
    sau te-ai dilit de tot la cap
    si crezi ca sint ai tai, ca ti se cuvin?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Interlopul Edy Power l-a transformat, cu 9.200 euro, în valetul personal pe gardianul care îl păzea în arest. ŞOC cum s-a aflat totul!

Avea mulţi bani, dar nu şi libertate. Este povestea lui Eduard Ivan, zis Edy Power, ajuns în arestul Poliţiei Capitalei anul trecut.Capetele de acuzare?...

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...