AcasăSOCIALLoteria Română, tombolă specială pentru cei vaccinați. Ce premii sunt acordate în...

Loteria Română, tombolă specială pentru cei vaccinați. Ce premii sunt acordate în campania „Te vaccinezi și câștigi”

lotoLoteria Română, tombolă specială pentru cei vaccinați. Ce premii sunt acordate în campania „Te vaccinezi și câștigi”

„Te vaccinezi și câștigi” este numele campaniei prin care Loteria Română susține programul național de vaccinare împotriva Covid-19.

La această tombolă specială pot participa doar persoanele vaccinate, potrivit Loteriei Române. Astfel, jucătorii care vor achiziţiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6 din 49, Joker sau Loto 5 din 40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorţi pentru campania „Te vaccinezi şi câştigi”.

Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare dintre urnele special amenajate în agenţiile loto, precizează un comunicat. Talonul se completează cu nume, prenume, adresa, număr de telefon, CNP, precum și nr. CRC al biletului jucat (codul de control format din 5 cifre).

Tombolă cu premii de 100.000 lei

Tragerea la sorţi, respectiv extragerea câştigătorilor, va avea loc în cadrul tragerilor loto din 4 iulie. Câştigătorii îşi pot revendica premiile în baza actului de identintate, dar şi a adeverinţei de vaccinare.

Premiile totale sunt în valoare de 100.000 de lei. Astfel, jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă în urma tragerii la sorţi vor fi recompensaţi cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare şi un premiu în valoare de 50.000 de lei.

author avatar
Andreea Vlad