AcasăSOCIALLoteria Română se redeschide, după 3 luni de pauză. Când are loc...

Loteria Română se redeschide, după 3 luni de pauză. Când are loc prima extragere

Vești bune pentru pasionații de jocuri de noroc. Se redeschid agențiile Loteriei Române.

Mai multe sedii se vor deschide începând de luni, 15 iunie. Mai mult decât atât, în curând va avea loc și prima extragere.

„Se vor deschide anumite sedii ale Loteriei, începând de luni, 15 iunie, iar prima extragere se va face pe 21 iunie”, spune Sebastian Moga, directorul general al Loteriei Române.

Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor, potrivit unui comunicat al Loteriei Române.

Plata câștigurilor a fost suspendată în 25 martie, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată.

Ultima extragere de la loto a fost pe 19 martie, iar apoi activitatea acesteia s-a supendat, din cauza izbucnirii numărului de cazuri de coronavirus din țara noastră.

Măsuri pentru siguranța jucătorilor

Odată cu redeschiderea, agențiile de loto trebuie să respecte măsurile impuse de autorități pentru ca jucătorii să fie în siguranță.

Astfel, operatorii și clienții vor fi separați printr-un plexiglas. De asemenea, distanța socială trebuie păstrată, iar în acest sens trebuie să existe benzi speciale care să avertizeze că distanța este deja mai mică.

De asemenea, în agențiile loto vor fi disponibile măști de protecție și dezinfectant. De altfel, toți angajații trebuie să poarte mască de protecție, mănuși de unică folosință, dar și viziere.

author avatar
Andreea Vlad
166 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri