AcasăSOCIALLocurile de joacă vandalizate din Sectorul 4, închise temporar pentru reparaţii şi...

Locurile de joacă vandalizate din Sectorul 4, închise temporar pentru reparaţii şi modernizare

În urma unor controale amănunțite, derulate în ultima perioadă, în cazul tuturor locurilor de joacă aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București, șapte dintre cele 250 de astfel de spații vor fi închise, în perioada ce urmează, anunță Primăria Sectorului 4. 

Decizia a fost luată după ce, în urma verificărilor, a fost descoperit faptul că aparatele de joacă din respectivele spații destinate copiilor sunt deteriorate ca urmare a vandalizării acestora și nu mai puteau fi folosite în siguranță.

Din acest motiv, Sectorul 4 al Municipiului București, prin S.C. Totul Verde. S.A., va repara și va moderniza toate cele șapte locuri de joacă, în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

Toate cele 7 spații vandalizate, ce urmează a fi reparate în zilele următoare, vor fi îngrădite și semnalizate corespunzător, iar aparatele deteriorate (tobogane, leagăne și balansoare etc) vor fi înlocuite cu unele noi.

Primăria Sectorului 4 face un apel și adresează părinților și copiilor rugămintea ca aceștia să nu pătrundă sub nicio formă în interiorul locurilor de joacă în care urmează să se  intervină.

Iată și lista locurilor de joacă unde se va interveni:

Cricovul Dulce nr. 2-4

Secuilor nr. 15 bl. 20

Orășelul copiilor – la  Plajă

Orășelul copiilor – la Roată

Lumea copiilor – bila avion

Lumea copiilor – Mega park

Cercetătorilor nr. 10

167 afisari

3 COMENTARII

  1. „Toate cele 7 spații vandalizate, ce urmează a fi reparate în zilele următoare, ”
    Toate cele 7 spatii vor fi vandalizate din nou cat de curand.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...