AcasăSOCIALLocuitorii Capitalei, din nou fără apă caldă și căldură din cauza unei...

Locuitorii Capitalei, din nou fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Care sunt zonele afectate din două sectoare

O veste cum nu se poate mai proastă pentru mulți bucureșteni. Nici bine nu a început decembrie, prima lună de iarnă din calendar, că problemele cu lipsa apei calde „lovesc” din plin. Locuitorii din mai multe zone de pe raza a două sectoare ale orașului rămân, până joi seară târziu, fără apă caldă la robinetele din apartamente și fără căldură în calorifere. Astfel că mulți dintre locuitorii blocurilor din zonele afectate de avaria apărută recent se văd nevoiți să apeleze la deja „clasica” soluție cu încălzitul apei pe aragaz.

Zone din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii la Magistrala III Sud.

Care sunt zonele afectate din cele două sectoare

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) a anunţat, marți seară, 5 decembrie, că „din cauza unei avarii produse în cursul acestei după-amiezi pe Magistrala III Sud, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată în zonele: Mihai Bravu, Mașina de Pâine, Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni și Petricani, din Sectorul 2 al Capitalei.

De asemenea, avaria afectează și vor funcționa sub parametrii normali zone din Sectorul 3 (Vitan, 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Rebreanu și Lucrețiu Pătrășcanu). Se vor efectua manevrele de trecere a alimentării punctelor termice din Șoseaua Ștefan Cel Mare, între Calea Floreasca și Piața Obor, pe CTE Grozăvești”.

Potrivit sursei citate, avaria s-a produs pe conducta Magistralei III Sud, la intersecția străzii Drumețului cu Calea Vitan. „Au fost începute în regim de urgență lucrările de golire a conductei, de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei.

Termenul estimat pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării agentului termic este joi, ora 23.30”, a mai anunțat Termoenergetica.

Totodată, compania municipală a transmis că marți după-amiază, 5 decembrie, au fost terminate lucrările de reparații pe Magistrala 1 Sud și a început încărcarea conductelor cu apă, urmând ca funcționarea pentru zonele afectate să fie reluată miercuri dimineață.

374 afisari

3 COMENTARII

  1. Asa va fi mereu. Magistralele de transport (tevile de sub pamant) sunt de pe vremea lui Ceausescu. Degeaba schimba astia acum cativa metri de teava, ca ea crapa mai incolo cu 50-100 de metri. Daca se voia se alocau bani si se lucra nonstop toata primavara, vara si toamna pana la venirea frigului, la schimbarea de tevarie. Asta vara in tot Bucurestiul am vazut doar in zona Sebastian ca au schimbat niste conducte ciuruite cu unele noi izolate, in rest nu am vazut lucrari de amploare. Cantec si voie buna. Dorele aprinde si tu gratarul ala te rog!

  2. Este incredibil ce poate sa faca acest nemernic de primar general.
    Ne_a facut capul tandari cu realizarile lui , cand , de fapt , nu a facut nimic.
    Un neispraviti si un mincinos ordinar.
    Oare il mai poate vota cineva ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri