AcasăSOCIALLocomotiva unui tren de călători a luat foc. Unde a avut loc...

Locomotiva unui tren de călători a luat foc. Unde a avut loc incidentul și ce a anunțat CFR – VIDEO

Locomotiva unui tren de călători a luat foc. Unde a avut loc incidentul și ce a anunțat CFR - VIDEO (sursa foto: antena3.ro)

Incident pe calea ferată, în dimineața zilei de luni, 23 august. Locomotiva unui tren de călători a fost afectată de un incendiu. Unica veste bună este aceea că, din câte reiese din primele date, nu sunt persoane rănite, ca urmare a acestei situații.

Din primele informații făcute publice de CFR Călători, este vorba despre locomotiva trenului R 2602, care circula pe relația Arad – Timișoara Nord. S-a dat alerta la 112, iar pompierii au intervenit la fața locului, pentru a stinge incendiul.

”Siguranța și securitatea pasagerilor si a personalului nu au fost afectate”, se transmite în informarea venită de la CFR Călători.

CFR: 6 trenuri de călători staționează în gările adiacente

Ca urmare a acestui incident, care a dus, temporar, la oprirea circulației feroviare în zonă, mai multe trenuri de călători au așteptat reluarea circulației.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, între stațiile CF Șag și Vinga, (linie simplă electrificată), unde în cursul acestei dimineți, la locomotiva trenului R 2602 s-a produs un incendiu. (…) Menționăm faptul că, 6 trenuri de călători staționează în gările adiacente, așteptând redeschiderea circulației, urmând să ajungă la destinație cu întârziere”, anunță CFR, într-un comunicat.

La fața locului a fost deplasată și o drezină pantograf, pentru a se face verificări la linia de contact. Nu se cunosc, momentan, cauzele care au dus la izbucnirea acestui incendiu, însă se vor face cercetări în acest sens.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă”, se mai menționează în comunicarea oficială.

392 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce dracu, domnule, useriștii ăștia dau foc Chefereului? Numai nenorociri, de când Drulău este ministru.

  2. Si vad ca a mai deraiat unuk in Severin….ziua si nenorocirea la CFR…..care sunt pagubele ?Sa le faca publice Drula .Management defectuos ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger