Cauta

Liviu Dragnea, vizitat de fostul secretar general al PSD-ului. ”Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat”

L-a vizitat pe Liviu Dragnea. ”Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat”

Fostul lider al PSD-ului a scăpat de noul coronavirus, a anunțat fostul secretar general al Partidului Social Democrat, după ce a mers să îl vadă pe Liviu Dragnea, pe final de 2020.

Codrin Ștefănescu a ales să facă publice concluziile vizitei, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, știut fiind faptul că în ultima perioadă a anunțat destul de des vești despre starea de sănătate a fostului lider PSD, îndeosebi după ce se aflase că Dragnea a fost confirmat cu COVID-19.

foto: Facebook

”Ieri (pe 31 decembrie-n.n) am fost în vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de-al muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt! ”, a scris, vineri, Ștefănescu, pe rețeaua de socializare.

Ștefănescu: M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune

Totodată, fostul secretar general al PSD-ului din vremea în care Liviu Dragnea se afla în fotoliul de președinte al formațiunii a transmis și un mesaj venit din partea acestuia din urmă. ”M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordā puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta!”, a mai punctat Ștefănescu.

Pe 17 decembrie, social-democratul postase un mesaj care i-a alarmat pe cunoscuții lui Dragnea. ”Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei!”, scria Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • E oficial. Ursula a dat undă verde pentru importurile din Ucraina până în 2025
  • Gabriela Firea, a doua scrisoare deschisă către Nicușor Dan: „Domnule primar, sunteți serios?”
  • Real Madrid, regina Europei
  • Reputația Americii, în pumnii lui Trump
  • Politica de condamnare. Cum va juca Biden cartea vinovăției lui Trump?
  • Burse, cluburi, suporteri. Cât de rentabile sunt acțiunile în fotbal?
  • Băncile globale trag alarma: reglementările ecologice, un nou tip de risc imobiliar
  • Întâlnire de gradul 3!
  • Summitul lui Zelenski, mult zgomot pentru nimic?
  • Exit mobile version