AcasăSOCIALLiviu Dragnea, vizitat de fostul secretar general al PSD-ului. ”Starea sa de...

Liviu Dragnea, vizitat de fostul secretar general al PSD-ului. ”Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat”

L-a vizitat pe Liviu Dragnea. ”Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat”

Fostul lider al PSD-ului a scăpat de noul coronavirus, a anunțat fostul secretar general al Partidului Social Democrat, după ce a mers să îl vadă pe Liviu Dragnea, pe final de 2020.

Codrin Ștefănescu a ales să facă publice concluziile vizitei, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, știut fiind faptul că în ultima perioadă a anunțat destul de des vești despre starea de sănătate a fostului lider PSD, îndeosebi după ce se aflase că Dragnea a fost confirmat cu COVID-19.

foto: Facebook

”Ieri (pe 31 decembrie-n.n) am fost în vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de-al muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt! ”, a scris, vineri, Ștefănescu, pe rețeaua de socializare.

Ștefănescu: M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune

Totodată, fostul secretar general al PSD-ului din vremea în care Liviu Dragnea se afla în fotoliul de președinte al formațiunii a transmis și un mesaj venit din partea acestuia din urmă. ”M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordā puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta!”, a mai punctat Ștefănescu.

Pe 17 decembrie, social-democratul postase un mesaj care i-a alarmat pe cunoscuții lui Dragnea. ”Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei!”, scria Codrin Ștefănescu pe Facebook.

177 afisari

1 COMENTARIU

  1. dragnea cel putin este razbunat de actualii politicieni toti contra romanilor pt ca ei sunt niste executanti pt terti din afara si romanii vor vedea ce bici vor primi pe spate cu salarii inghetate si preturi astronomico fantastice de la catu , ca oug 13 nu vor putea manca !!!!!!!!toti tinerii si chiar aia mai batrani care stateau la guvern sa cada dragnea sa se sature de austeritate!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger