AcasăSOCIALLiderii coaliţiei au decis cine va primi INTERZIS la cumulul pensiei cu...

Liderii coaliţiei au decis cine va primi INTERZIS la cumulul pensiei cu salariul. Va fi SCANDAL!

pensie

Nicolae Ciucă a discutat cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, luni, 24 aprilie, la Palatul Victoria, despre reducerea cheltuielilor bugetare.

O variantă luată în calcul este ca interdicţia cumulului pensiei cu salariul să se aplice doar pentru cei care primesc pensii speciale, potrivit unor surse.

Se caută acoperirea „găurii” de la buget

Guvernul analizează variante de reducere a cheltuielilor bugetare care presupun interzicerea cumulului pensie-salariu, înghețarea salariilor bugetarilor, suspendarea angajărilor la stat până în 2024 și încetarea achiziţiilor de maşini şi de mobilier. Documentul este încă în lucru.

Celelalte măsuri vehiculate, privind suspendarea angajărilor şi reducerea cheltuielilor la nivelul instituţiilot, vor fi menţinute.

Ce măsuri de austeritate se pregătesc?

Guvernul pregăteşte suspendarea ocupării posturilor vacante în instituţiile statului, interzicerea cumulului pensie-salariu, dar şi stoparea oricăror achiziţii de maşini şi mobilier.

În plus, sporul de 50% pentru doctorat se va acorda doar persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul în care şi-a luat acest doctorat.

author avatar
Andrei Ștefan
1.631 afisari

6 COMENTARII

  1. Deci pana in prezent,ce-i furat e bun furat „cinstit „. Asa ca dottore palincarul Bode,Dom’ general MaCiuca,Hotul Tampeanu,Talvar dela MAPN,si altii,ce-au furat,,aia 50%,sa fie sanatosi,e trecut la capitolul ciordeala legala. Uite dovada cum se fura cu acte ” in regulaaaa „. Pai cum sa-i pui sa dea banii inapoi,ca nu e legal,mai zi ceva. Nu restituie Esuatul cei 360.000 de Euro plus penalitatile,banii furati cu acte false pe chirii necuvenite pt. un imobil al statului pe care a vrut sa-l ciordeasca impreuna cu prima Hota a Tarii,dar i-a prins Curtea de Apel din Brasov. Pana ca Justitia sa devina „Justetzea mea e ndependenta „.

  2. Daca renunta la salar renunta si la functie ca doar nu or sa conduca pe pensie!! Sa plece toti ca oricum nu acopera profesionalismul lor atatia bani de la contribuabili!!

  3. Mai au putin si o stiu si ei de aceea nu schimba nimic. Vine taifunul. O sa vada pensie si salar doar in poze.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger