AcasăSOCIALLa un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut...

La un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut de la etaj. Salvatorii au intervenit de urgență

La un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut de la etaj. Salvatorii au intervenit de urgență (foto: buletindecarei.ro)

Incident grav, marți dimineață, în Pitești. Un băiețel a ajuns la spital, după ce a căzut de la etaj.

Cel mic are patru ani. Și, din primele informații, a căzut de la primul etaj al unui bloc aflat pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, din orașul amintit.

În ajutorul copilului au fost chemați de urgență salvatorii argeșeni. Un echipaj medical l-a luat pe micuț pentru a-l duce la spital. Deocamdată nu se știu foarte multe detalii cu privire la starea celui mic, ci doar că a fost preluat conștient de la fața locului, pentru a fi dus la o unitate spitalicească.

Polițiștii fac cercetări

Cazul a ajuns și în atenția oamenilor legii, care urmează să stabilească exact cum de a ajuns micuțul să cadă victimă unui asemenea incident și dacă băiatul se afla sau nu sub supravegherea unui adult în momentul în care s-a produs nefericitul episod.

”Copil de 4 ani căzut de la etajul 1, a fost preluat conştient de echipaj medical. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, din câte au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, citați de gds.ro.

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger