AcasăSOCIALLa un pas de o nenorocire. Ce a pățit o tânără care...

La un pas de o nenorocire. Ce a pățit o tânără care aștepta la semafor, în Arad. „Unde ne îndreptăm, Dumnezeule?”

După ce o tânără a dezvăluit, recent, experiența de coșmar prin care a trecut, în timp ce aștepta să treacă strada, la un semafor, polițiștii arădeni s-au autosesizat. O femeie, presupusa agresoare, a fost identificată.

Din câte a povestit tânăra, miercuri, pe o rețea de socializare, reiese că ar fi fost împinsă în drum, de către o femeie, în timp ce mașinile treceau cu viteză. S-a ales cu o sperietură groaznică. Însă chiar și așa, a reușit să o fotografieze pe femeia care ar fi comis gestul șocant.

„Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul (…) Stai liniștit la semafor și se trezește o nebună, care nu ar trebui sa fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, sa te împingă în drum, când mașinile trec cu viteză… Cineva a avut grijă de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini”, a scris tânăra arădeancă pe Facebook.

Presupusa agresoare, o femeie cu afecţiuni psihice

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad s-a autosesizat în acest caz şi a audiat-o pe victimă, iar ulterior a identificat-o pe presupusa agresoare, din câte anunță vineri Agerpres. Potrivit aceleiași surse, presupusa agresoare va fi dusă la Secţia Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică”, a transmis IPJ Arad.

author avatar
Andrei Coman
616 afisari

3 COMENTARII

  1. Se vaita politistii ca nu au ce- i face agresoarei. Ca o interneaza…ca ii dau drumul iar pe strada…
    De tentative de omor au auzit?
    De internare nevoluntara au auzit?
    De preventie au auzit?
    Ca in mai toate orasele umbla agresori din astia?
    Sau asteapta ca in cazul ucigasei de la metrou, sa moara careva?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger