AcasăSOCIALLa mare, la Mamaia, în septembrie? Un turist a mărturisit de ce...

La mare, la Mamaia, în septembrie? Un turist a mărturisit de ce nu va mai face niciodată greşeala asta

plaja mamaiaTrăiască litoralul românesc: dai un ban, dar ştii că suferi! INCREDIBIL cât a plătit un turist pentru o omletă şi o salată, la Mamaia!

„Litoralul pentru toţi” a început din data de 28 august. Hotelierii au promis preţuri şi cu 75 la sută mai mici decât cele din vârf de sezon. Iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

După 1 septembrie, tarifele au scăzut. Pleacă undeva de la 70 de lei pe cameră pe noapte, majoritatea sunt între 70 şi 150 de lei pe cameră pentru cazare sau pentru cazare cu mic dejun.

Realitatea e crudă: un turist regretă

Un bărbat care a mers în septembrie la Mamaia regretă opţiunea. El a rămas dezamăgit de tot ce a găsit în stațiunea Mamaia, mai ales la cazarea aleasă.

Am zis să dăm o ultima șansă litoralului romanesc să vedem daca s-a schimbat ceva. Dezolant 2 săptămâni am căutat cazare, prețuri de te ia durerea de cap.

Un ap 2 camere intre 250 și 500/noapte în extra sezon. În condițiile în care litoralul(Mamaia) este gol, daca găsești 50 de pers pe o raza de 1 km, iar cei întâlniți jumătate ucrainieni.

Dar să revenim la punctele plus și minus. Pai pe plus ar fi că plajele sunt goale ai unde sta, șezlongurile (am dat și 6 ron pe unul cu umbrela și măsuță) goale și ele. Restaurantele nu trebuie să atepti prea mult să vina masa, dar nici prea multe nu mai au.

În minus, plaja, daca găsești un metru 2 de nisip e ok, în rest scoici cât cuprinde, stiu le aduce marea nu voi cei ce aveți în grija plajele, dar totuși, asta în zona Summerland. În zona Flora, Cazino am găsit nisip fin.

Cazarea ce să zic, pozele cred că sunt făcute acum câțiva ani, și interesul este să iți ia banii. 2 prosoape la 3 persoane, unul era deja rupt, electrocasnice de al căror nume nu am auzit niciodată luate probabil la preț de duzina, cred că sunt de unica folosință, la prima utilizare plătește clientul, un pat care troncane din toate încheieturile.

Comisioane ptr plata cu card de vacanta până la 80 ron pe zi, asta e chiar culmea, bag de seama credeți că sunt bani nemunciti, oricum nu îi munciți voi așa că ce rost are să respectați clientul.

Nu sincer nu vă meritați clienții. Cel puțin eu unul nu mai vin vreodată. Asta este hoție nu turism”, a postat un turist pe un grup de Facebook destinat experiențelor din HORECA.

author avatar
Andrei Ștefan
1.326 afisari

15 COMENTARII

  1. o porcarie pentru o singura persoana am platit 300 de ron un hotel fara nimic ALBATROS era apreape gol restaurantele un dezastrul la sfirsit erai mai flamint ca la inceput la anul o sa incerc BULGARIA

  2. Ba tovarasi, nu puteti scapa de mizeria asta denumita nik ??? are atata scatol in gura de te doare mintea….

    • Ptr nik toti sunt barbu. Nik ce-ai spune daca as suna la usa ta si ti-as croi un baston intre ochi cand o deschizi.P.S. Sterge si tu praful ala de pe prag!

      • sa-i croiesti ma ti, pacaliciule !
        mars in plm cu basmele tale de ” comandor ” .
        siktir !!

  3. ” stiu le aduce marea nu voi cei ce aveți în grija plajele ”
    -e stilu lu Boanchis
    (l-a molipsit!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger