Gura Portiței, locul în care se întâlnesc Marea Neagră şi Delta Dunării, a devenit paradisul ascuns al românilor. Prețurile le depășesc lejer pe cele din Mamaia.
Turiștii care doresc să se bucure de peisajele spectaculoase ale Deltei și Mării Negre pot face o vizită la Gura Portiței.
Ce preţuri se practică la Gura Portiței
O porție de hamsii, considerată un preparat simplu, care cândva costa doar 10 – 15 lei, costă aici 50 de lei și are doar 200 de grame. O sticlă de apă minerală costă și ea 16 lei, potrivit money.ro.
Tarifele îi iau prin surprindere pe turiști, care, aflați în căutarea unei oaze de relaxare, se confruntă cu realitatea unor prețuri care depășesc orice așteptări.
Căsuțele de pe plajă, clasificate la trei stele, costă aproape 3.000 de lei pentru un sejur de șapte zile, fără mic dejun inclus. Opțiunile de cazare mai luxoase, cu vedere la lac, ajung la peste 5.000 de lei.
Unde poți merge cu copiii în ultimele zile din vacanță
Părinții care n-au mers cu copiii în vacanță, în această vară, mai au timp destul timp pentru distracție, în ultimele săptămâni din vacanța mare.
Destinațiile pentru vacanțe cu copiii în România sunt ușor accesibile, mai ales dacă ai mașină personală, dar ele pot fi vizitate și cu trenul ori mijloacele de transport în comun.
Brașov
Nu ai cum să ajungi în Brașov fără să vizitezi Castelul Bran. Pentru copiii pasionați de cavaler și prințese, acest obiectiv turistic este ideal. În plus, se pot vedea expoziții, inclusiv colecții de arme și armuri sau costume.
Dino Park – Râșnov – Acest este o altă destinație perfectă de vizitat cu copiii dacă te afli în Brașov.
Maramureș
Cu cazarea potrivită, cei mici nu se vor plictisi, mai ales că poți să le oferi o plimbare cu Mocănița. Excursia durează câteva ore, așa că ia în bagaj apă și niște gustări, conform Pro TV.
„Gura Portiței, locul în care se întâlnesc Marea Neagră şi Delta Dunării,…” zău, mă!?
Deh, lumea buna a lui bombonel?
Stie cineva cum se construieste in rezervatie?..
Sa ne invete si pe noi.
Luați-vă la pachet mâncare băutură și etc altfel va înțeapă ariciul pe la buzunare !
Simplu, preluați o fermă de la stat prin privatizarea de 1 leu. Apoi faceți investiții supraevaluate în modernizare construcții, extindere, et c. Apoi deduceri supraevaluare tot în dauna statului și deveniți milionar