AcasăSOCIALKlaus Iohannis a pus piciorul în prag! Este obligatoriu ca românii să...

Klaus Iohannis a pus piciorul în prag! Este obligatoriu ca românii să se vaccineze? Da sau nu?

klaus-iohannisKlaus Iohannis a pus piciorul în prag! Este obligatoriu ca românii să se vaccineze? Da sau nu?

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre un subiect ce a căpătat amploare, în ultimele zile: posibilitatea ca vaccinarea să devină obligatorie în România.

Şeful statului a făcut lumină în acest caz. El a zis că imunizarea este voluntară în România și că acest lucru nu se va schimba. Iohannis a făcut un nou apel către români să se imunizeze în condițiile în care „se vede că vine valul 4”.

Ce înseamnă „vaccinarea se impune?”

Întreaga nebuloasă a pornit de la o declaraţie ambiguă a lui Klaus Iohannis: „Vaccinarea se impune, adică este de dorit, este importantă, este necesară”. Ce a vrut să spună preşedintele prin asta? Tot el explică.

Nu sunt adeptul vaccinării obligatorii. Am spus încă de la început că vaccinarea este voluntară și așa va rămâne.

Sunt de părere că e nevoie de mai multă vaccinare. România e dintre statele care are grad mic de vaccinare și automat suntem mai mult expuși în fața valului 4 care se vede că vine. Deja sunt state europene unde valul 4 se poate măsura.

Îmi doresc ca românii să înțeleagă că pandemia nu s-a terminat. Suntem într-o pauză de vară, dar pandemia vine cu noi și noi variante și mutații. Singura protecție este vaccinul. Repet: vaccinați-vă!”, a afirmat președintele.

Vor urma noi restricţii?

Klaus Iohannis a declarat că nu este cazul să fie impuse măsuri restrictive acum, din cauza variantei Delta.

Sincer, nu cred că măsurile restrictive trebuie impuse acum, dar vaccinarea da. Am trecut printr-un an și jumătate de pandemie.

Repet: ieșirea din pandemie și prevenirea revenirii pandemiei stau în vaccinare.

La noi vaccinarea este posibilă, vaccinul e disponibil fără programare, fără birocrație, recomand fiecărui român să se vaccineze dacă nu vrea să ajungă la spital. Atât de simplu e”, a spus vineri dimineață Klaus Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
729 afisari

6 COMENTARII

  1. A pus piciorul in prag si atunci cand a zis ca luna mai nu e luna buna pentru referendum. Anul urmator a facut el un referendum in luna mai.
    Dar cu spitalul are dreptate, daca faci infarct acasa nu mai ajungi la spital. Ca te-ai si vaccinat nu are legatura. Absolut deloc.
    Daca ar fi sa crezi tot ce iese pe gaura aia de strudel nu ajungem nicaieri.

  2. Lasati, Herr Prezident, ca deja conducta cu cobai s-a cam terminat, si chiar nu vreti sa riscati un asa mic si frumos razboi civil intre romanasi, ca nu se stie cum se va termina !! 🙂 Noi intelegem ca baba de Merkelina a primit ordin de la miliardarii care conduc lumea ca trebuie inca un poligon de incercare ca si Israel si UK, dar aia sunt oricum terminati, acolo majoritatea sunt niste cretini perfect functionali, pe cand la Bukale numai 25 % sunt cobai, restul nu prea vor sa devina si ei cobai, asa ca de ce intindeti coarda, sigur se va rupe daca continuati asa !! 🙂 Iar daca dati ordin sa inceapa teroarea, ea, adica teroarea se poate face si de jos in sus, nu numai de sus in jos, asa ca atentie maxima, Herr Prezident, nu e bine sa ascultati de toti lingaii de langa dvs., aia sunt niste trepadusi dusi cu pluta pe Dambovita !! 🙂 Toti stiu ca vine razboiul cel mare, iar macelul va fi de generic, ca sa zicem asa, mai ceva ca in The Walking Dead, asa ca pregatiti bunkarul pentru dvs., sau sa aveti timp sa ajungeti pe o insula numai a dvs. !! 🙂 Acum se da marele razboi pentru sufletele tuturor, diavolul e aici sa le numere, toti cei care accepta inteparea in cap, deja sunt al lui, nu a lui Dumnezeu !! Covid Macht Frei 🙂

  3. & „Manechinului de la Cotroceni” au început „să i se reliefeze” „mușchii”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger