AcasăSOCIALJandarm găsit împușcat la locul de muncă. Principala ipoteză a anchetatorilor

Jandarm găsit împușcat la locul de muncă. Principala ipoteză a anchetatorilor

Familia unui jandarm trece prin momente cumplite, după ce bărbatul a fost găsit fără suflare, chiar la locul de muncă – un post de pază de la Barajul Vidraru.

Jandarmul avea 45 de ani și lucra la Inspectoratul Judeţean din Argeş. Miercuri dimineață, a fost găsit decedat, împușcat în cap, din câte anunță Antena3. Cel care a dat alerta a fost colegul care urma să îl schimbe din tură.

După ce s-a constatat că leziunile jandarmului sunt incompatibile cu viața, s-a început o anchetă menită să stabilească exact cum anume a sfârșit plutonierul major. Principala ipoteză avută în vedere este aceea că omul ar fi ales să își pună capăt zilelor, folosind arma din dotare. Varianta este susținută de faptul că, potrivit sursei citate, s-a aflat că, în cursul zilei precedente, omul ar fi primit o condamnare cu suspendare, urmare a unui incident în trafic în care ar fi fost implicat. Procurorii militari urmează, însă, să facă lumină în acest caz, fiind așteptate concluziile finale ale investigației.

În tot acest timp, familia se pregătește să îl conducă pe jandarmul de 45 de ani pe ultimul său drum. Bărbatul era căsătorit, fiind tatăl unei fete.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger