AcasăSOCIALJandarm de la Gruparea Mobilă, găsit cu gâtul tăiat. Descoperirea înfiorătoare, făcută...

Jandarm de la Gruparea Mobilă, găsit cu gâtul tăiat. Descoperirea înfiorătoare, făcută în Constanța

(sursa foto: Facebook)

S-a dat alerta în rândul cadrelor medicale constănțene, care au intervenit în încercarea de a salva viața unui jandarm de la Gruparea Mobilă.

UPDATE: În urmă cu scurt timp s-a aflat și o primă reacție de la nivelul Jandarmeriei Mobile Constanţa. Din mesajul făcut public pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Mobile Constanţa rezultă că bărbatul a murit.

Din primele informații, bărbatul avea 40 de ani și era subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța. În acest caz se va face o anchetă pentru a se stabili condițiile exacte care au dus la sfârșitul jandarmului.

Primul mesaj al colegilor

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această după-amiază în garajul casei sale din Lumina.

Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate.
Jandarmul era subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța și avea 40 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt.

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.
Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis sursa citată.


Din primele informații, totul s-a întâmplat în localitatea Lumina, din județul Constanța. Acolo unde un jandarm de la Gruparea Mobilă a fost găsit cu gâtul tăiat, potrivit stiripesurse.ro.

La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță, iar salvatorii au început să facă manevre de resuscitare.

author avatar
Andrei Coman