AcasăSOCIALIsprava unui buzoian care trebuia să stea în carantină. Ce l-a dat...

Isprava unui buzoian care trebuia să stea în carantină. Ce l-a dat de gol

Isprava unui buzoian care trebuia să stea în carantină. Ce l-a dat de gol (sursa foto: monitorulneamt.ro)

Din rândul situațiilor în care persoane care ar fi trebuit să respecte carantina – ca măsură dispusă de autorități, în contextul provocat de noul coronavirus, dar nu au făcut întocmai se numără și cazul unui bărbat depistat de jandarmi tocmai după ce s-ar fi dat singur de gol.

S-a întâmplat în orașul Buzău, acolo unde, din câte s-a aflat din direcția Jandarmeriei locale, un echipaj l-a observat pe omul în cauză cum ar fi făcut orice, doar să nu ajungă în calea reprezentanților legii.

Aceștia din urmă au considerat că e cazul să verifice situația, iar surpriza nu s-a lăsat prea mult așteptată, la momentul în care au verificat nu doar identitatea bărbatului, ci și ce anume avea asupra sa: un veritabil ”arsenal” de țigări netimbrate.

Aproape 10.000 de țigări fără timbru

”Un echipaj de jandarmerie a depistat în zona Pieţei Centrale din municipiul Buzău un bărbat de 44 de ani, care avea asupra sa un bagaj voluminos, iar la vederea jandarmilor, a afişat un comportament suspect şi a încercat să evite întâlnirea cu aceştia. Având în vedere acest aspect, jandarmii au trecut la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, în urma verificările efectuate, fiind descoperite asupra buzoianului 9720 ţigarete netimbrate, pe care le deţinea în vederea comercializării”, potrivit aspectelor dezvăluite de Jandarmeria Buzău, conform de news.ro.

Dar verificările au mai scos la lumină un aspect – și anume acela că bărbatul respectiv ”trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID 19”. De unde și decizia jandarmilor de a-l amenda cu 1000 de lei pentru nerespectarea acestei măsuri. Totodată, nici faptul că a fost găsit cu țigările netimbrate nu a fost trecut cu vederea, fiind întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, pe motiv de contrabandă cu țigări.

235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger