AcasăSOCIALIPS Teodosie, pledoarie împotriva vaccinării! Mesaj pentru românii care nu vor să...

IPS Teodosie, pledoarie împotriva vaccinării! Mesaj pentru românii care nu vor să se imunizeze: „Sunteți apărați de Constituția țării și chiar de legile europene”

IPS TeodosieIPS Teodosie, pledoarie împotriva vaccinării! Mesaj pentru românii care nu vor să se imunizeze: „Sunteți apărați de Constituția țării și chiar de legile europene”

IPS Teodosie a îndemnat credincioşii să nu se vaccineze și le transmite să se adreseze în masă Justiţiei. Arhiepiscopul Tomisului s-a lansat într-o pledoarie împotriva vaccinării anti-COVID, susținând că vaccinul „nu este asumat de nimeni și sunt atâtea urmări negative”.

„Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Nu vă speriaţi. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere. Aveţi tot dreptul de a alege“, a spus ierarhul Tomisului într-o emisiune la Radio Dobrogea.

IPS Teodosie a făcut un apel la juriști să se mobilizeze și să îi apere pe românii care refuză vaccinarea. „Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul și au dreptul lor de a nu-l accepta, nu trebuie să fie obligatoriu. Mai ales că nu-i asumat de nimeni. Și sunt atâtea urmări negative. Deci acești oameni ar trebui, credincioșii noștri, să se adreseze în masă justiției. Au fost atâtea sentințe care au arătat că este fără temei constituțional această interdicție a nevaccinaților.”, a spus prelatul în emisiunea moderată de purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu.

ÎPS Teodosie, critici împotriva obligativității vaccinării

Arhiepiscopul Tomisului crede că aceste anunţuri ale autorităţile de introducere a unor interdicţii pentru nevaccinaţi au rolul de a-i determina pe aceştia să se vaccineze.

„Nu trebuie să fiți obligați. Nu este constituțional, nu este legal. De aceea, nu vă mai speriați. Mergeți și dacă vi se interzice, faceți sesizare și vă vor apăra. Sunt mulți avocați care vor să vă apere. (…) Este o nerânduială în această forțare care este nefirească, fără temei și cu rolul de a vă speria să vă vaccinați forțat. Nu acceptați. Avem personalitate de sine fiecare, sunteți apărați de Constituția țării și chiar de legile europene. Nici legile europene nu ne obligă la vaccin”, a transmis IPS Teodosie.

În toată perioada pandemiei, IPS Teodosie, a contestat și încălcat adesea restricțiile impuse de autorități. Acesta a susținut că nu se vaccinează împotriva COVID-19 pentru că are alergii și că, oricum, nu ar avea motiv pentru că nu se îmbolnăveşte.

author avatar
Andreea Vlad
549 afisari

8 COMENTARII

  1. ” … a contestat și încălcat adesea restricțiile impuse de autorități ” – ziarici sclaveți cu suflete de slugă, care înghit necontenit ce li se ofera prin prohabul unor bugetari îmbuibați chemați să slujească EI poporul, nu invers, si cărora ei, ziaricii facuti din labă, precum (si) această imbecilă care semnează aici, sugatori de pix fara pic de cultura dar si cu serioase deficiențe inclusiv la limba maternă, li se închină, numindu-i, slinos, autoritati.

  2. DESIGUR CA A SARIT IMEDIAT BANESCU SA DEA CU BATA IN TEODOSIE. ATI INGROPAT ADEVARUL IN BANI SI ATI ABDICAT DE LA ADEVAR SI DE LA LEGEA LUI HRISTOS. LUPI IN BLANA DE OAIE! TEODOSIE SPUNE DREPT….BANESCULE, VACCINEAZA-TE IN FIECARE ZI, CA TU SI CREDINTA IN HRISTOS SI IN DUMNEZEU ..DOUA LINII PARALELE…DACA AVEAI CREDINTA IN INIMA TA STRIGAI ADEVARUL SI TE JERTFEAI PENTRU DRAGOSTEA DE APROAPELE…TU TE-AI VACCINAT SI TE-AI LAUDAT CA TE-AI VACCINAT, DE PARCA MURIM NOI SI NU TU, ATATIA DOCTORI NU SE VACCINEAZA DAR NU STRIGA LA TEMBELIZOR…DE CE NU IL LASATI PE TEODOSIE SA URMEZE PE HRISTOS MACAR CAND S-A INDREPTAT DIN CAILE POLITICII? NICI VOI NU VRETI SA VA MANTUITI SI NICI PE ALTII NU LASATI SA SE MANTUIASCA. APROPO, DOM BANESCU STII CE INSEAMNA MANTUIREA?! CUI II PASA DIN MAI MARII BISERICII DE INVATATURILE LUI HRISTOS….PRIORITATEA 0 E VACCINUL???? ASTA E TREABA BISERICII? VACCINAREA???!

  3. Bravo, bai Teodosie, bai mare barosan in alb, voi sunteti cei mai tari in colonia din Walachistan, de voi nu se leaga nimeni pe acolo, voi chiar sunteti barosani pe viata, cum s-ar spune, bravo inca o data !! Bai, dar ce pwula in gura le-a dat barbosul asta la toti cioclii apocalipsei covidiene, la Arahat, la Matu, la bautorul de pipi Ciolosel fara cocosel !! Ha ha ha 🙂 Trebuia sa le zici mai multe, bai Teodosie, sa nu poata criminalii astia dormi noaptea deloc de acum incolo inca vre-o 5-6 luni, numai cosmaruri sa aiba in somn !! NU vezi ca astia de aia au facut Plandemia ca sa traga cat mai multi romani naivi si creduli dupa ei in Iad, ca toti acolo o sa ajunga, turma aia de 4 milioane de vaxinati in cap ai lui Matu, ai vazut bai Teodosie, cum unul nu misca dintre astia in front, cum iese unul din rand, cum il trag ceilalti inapoi !! Ha ha ha 🙂

  4. „Monstrul”Teodosie îndrăznește să aibă un discurs logic și normal!Dăunează „resetarii”!Evident urmează schelălăieli și grohăituri ale slugoilorSoros,Schwab…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger