AcasăSOCIALIohannis, somat să intervină. Se urmărește desființarea Armatei Române

Iohannis, somat să intervină. Se urmărește desființarea Armatei Române

Armata Română, înlocuită cu mercenari străini

Forumul structurilor asociative din Sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să intervină pentru a stopa atacurile la adresa Armatei Române și pentru a scoate pensiile militare din categoria pensiilor speciale. Reprezentanții organizației avertizează că se urmărește desființarea Armatei Române și preluarea rolului acesteia de către militarii străini.

Cadrele militare i-au solicitat președintelui Klaus Iohannis să ia măsuri pentru a stopa dezintegrarea Armatei Române. Reducerea pensiilor militare, alături de salariile umilitoare din sistemul MApN au dinamitat orice fel de atractivitate pentru acest domeniu, care se confruntă cu un deficit de personal fără precedent, susțin aceștia.

”Armata Română și-așa suferă, nu numai din lipsă de personal, ci și din punctul de vedere al dotării. Dacă se va continua pe linia aceasta, a atacării permanente, Armata Română va dispărea. Noi vorbim despre apărare, dar nu mai avem apărare națională. Cei din generația mea s-au pregătit pentru apărarea națională, iar acum a dispărut conceptul de << național>>, se vorbește doar despre armată. Deci va fi o armată de mercenari și o să ajungem, deși deja suntem în situația asta, să avem pe teritoriul țării trupe străine. Iar trupele străine sunt întreținute din banii românilor, că noi nu suntem în stare să întreținem o armată națională. De fapt, nu se mai dorește acest lucru, că acestea sunt indicațiile”, ne-a declarat col (r) Marian Tudor, președintele Forumului structurilor asociative din Sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională. Acesta arată că, în ultimii ani, nu prea s-au găsit oameni care să se îndrepte spre cariera militară și că, din 4.200 de locuri, abia s-au ocupat 400.

”Din cei 73.000 de angajați ai Armatei, cam 50.000 ar fi combatanți acum. Dar să nu uităm că în 1989 aveam 350.000. Dacă se menține politica asta de defăimare a Armatei și de reducere a pensiilor militare, este clar că o să plece foarte mulți din sistem”, ne-a mai precizat col (r) Marian Tudor.

Agresiune împotriva drepturilor militarilor

Reprezentaţii asociaţiilor neguvernamentale şi sindicatelor, care cuprind personalul militar în activitate, în rezervă, în retragere şi rezervişti voluntari, reuniţi în Forumul structurilor asociative din Sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională, Forumul SAOPSN, i-au cerut oficial președintelui Klaus Iohannis să intervină pentru a stopa agresiunea imorală la adresa drepturilor legale ale militarilor, în general, şi ale pensionarilor militari, în special.

”Faptul că sunt atacate perfid demnitatea şi drepturile celor 73.000 de militari activi, dar şi ale camarazilor lor aflaţi în rezervă, respectiv acelea ale 150.000 de pensionari (din MApN, MAI, SRI, SIE, STS, SPP, ANP ), scopul declarat fiind diminuarea pensiilor militare, drepturi obţinute în deplină legalitate, reprezintă pentru noi un puternic semnal de alarmă. În calitatea dumneavoastră de comandant constituţional al Forţelor Armate Române aveţi puterea, dreptul şi obligaţia de a apăra instituţia militară naţională, profesioniştii cu cariere militare neavând salarii ca omologii lor din alte state membre ale NATO, după cum pensionarii militari au venituri mai mici decât acelea ale similarilor din ţări componente ale Alianței Nord-Atlantice”, se arată în scrisoarea adresată președintelui României.

Plecări masive din sistem

Consecințele acestui tip de campanie antinaţională contra forţelor armate sunt plecările masive din sistem, afectarea structurilor de comandă şi control, precum și descurajarea cadrelor active, prin perspectiva tratamentului aplicat celor trecuţi în rezervă, se mai precizează în scrisoarea cadrelor militare. Totodată, agresiunea împotriva Armatei Române a mai provocat decuplarea forţelor active de cele de rezervă și  a generat îndoiala în rândul militarilor şi a societăţii civile faţă de recunoaşterea serviciului executat în sprijinul şi pentru apărarea naţiunii.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
7.483 afisari

87 COMENTARII

  1. col (r) Marian Tudor , Nea Caisa noi in 89 aveam 350.000 de rezervisti nu de pesionari militari. 90% din rezervisti erau cei ce stagiul militar OBLIGATORIU satisfacut . Ia bagati stagiul militar obligatoriu si sa vedeti ca in 5 ani aveti peste 150.000 de rezervisti iar numarul de personaje bolnave psihic din categortia LGBTQ+ scade la sub 0,0001%

    • ZIARE.COM SITE-UL NAZISTILOR SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA SUNTETI AMENINTATI CENZURATI SI INSULTATI GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL

      ZIARE.COM SITE-UL NAZISTILOR SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA SUNTETI CENZURATI , AMENINTATI SI INSULTATI GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL

      ZIARE.COM SITE-UL CRIMINALILOR IN PRESA ROMANEASCA . SUSTIN CRIMINALII SI FAC PROPAGANDA PUPINCURISTA EXACT CA PE TIMPUL DICTATURII CEAUSISTE
      NIMIC NU S-A SCHIMBAT . LINSUL IN COOR PRIMEAZA
      SLAVA TRANTORUL TURIST SKIOR

    • Nu reusesc sa aflu daca esti aerian sau maritim (fluvial). Dupa cunostinte istorice esti… aerian. Vezi ca stai prost cu fructele. Nu iti face bine postura de castravete!!!!

    • Nu mai contează!

      EU ATÂTA VREAU: SĂ NU MAI DAU BANI PUTORILOR NENOROCITE MILTARIZATE!!! ĂȘTIA CARE SUNT ACUM PENSIONARI SĂ PRIMEASCĂ DUPĂ CÂT AU CONTRIBUIT!!! PLUS AJUSTAREA CU VĂRSTA. NU ARE 65 DE ANI, VECHIME INCOMPLETĂ!!!

      AUZI LA CĂKAȚI: „DEMNITATE”!!!

      HHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • @Barbu Gh. 2022-07-26 17:40 17:40:20
        TATA a lucrat 17 Ani in Armata ca Cercetator in Mediu Radioactiv.Grupa 1 De Munca.Cu Uraniu.U235 DETALII…..UM01642/UM01778 Sos Oltenitei 225 sa zicem…..
        Nu A Avut pensie speciala…de fapt era atat de speciala incat 2 milioane erau cam 100$.A luat pensie 3 ani.La 56 Ani A Plecat Dupa Lumea Asta.
        Si Azi mai sunt Colonei si nu numai de la unitatea unde a lucrat care mai traiesc si iau pensie la 90 Ani.
        Banuiesc ca a fost suficienta „DEMNITATE”.

        • Pai de aia fug toti ca de dracu de munca lui MosTeaca.Armata comunista era bataie de joctotul era pe mana securistilor DIE-GRU care acum ne scuipa coji de seminte din Dubai sau Monaco/Panama/Cipru
          Soldatii luati cu arcanul nu dau rezultate nici in Congo

      • Ce stii tu puțulică?! Taci si plateste imbecilule! Ca fara astia care crapa pensie mai vedeati o p..a NATO, avortonule!

      • @Barbu Gh. 2022-07-26 17:40 17:40:20
        ASA CEVA…FOARTE GREU…
        Mahatma Gandhi (n. 2 octombrie 1869, Porbandar⁠(d), India Britanică, India – d. 30 ianuarie 1948,New Delhi, Delhi, India) cu adevăratul său nume Mohandas Karamchand Gandhi a fost un avocat indian, părintele independenței Indiei și inițiatorul mișcărilor de revoltă nonviolente. Numele de „Mahatma“ (în sanscrită înseamnă „marele suflet“) i-a fost dat de poetul indian Rabindranath Tagore.
        „First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”-„Mai întâi te ignoră, apoi râd de tine, apoi se luptă cu tine, apoi câștigi.”

      • La ce comentariu ați făcut……. mă mir ca mai existați……si ca vă mai permiteți sa existați…….din păcate.

        • @Misu 2022-07-27 8:39 8:39:35
          AM CEVA BREVETAT DE MINE.VA MIROASE GURA A MOARTE SI MATELE A FOAME.RESTUL „PIESELOR DE SCHIMB”-TUMORI CANGRENE METASTAZE CANCERE.
          I.L. Caragiale Căldură mare
          Termometrul spune la umbră 33 de grade Celsius… Sub arşiţa soarelui, se opreşte o birje, în strada Pacienţei, la numărul 11 bis, către orele trei după-amiaz’. Un domn se dă jos din trăsură şi cu pas moleşit s-apropie de uşa marchizei, unde pune degeteul pe butonul soneriei. Sună o dată… nimic; de două, de trei… iar nimic; se razimă în buton cu degetul, pe care nu-l mai ridică… În sfârşit, un fecior vine să deschidă.
          În tot ce urmează, persoanele toate păstrează un calm imperturbabil, egal şi plin de dignitate.
          Domnul: Domnu-i acasă?
          Feciorul: Da, dar mi-a poruncit să spui, dacă l-o căuta cineva, c-a plecat la ţară.
          D. : Dumneata spune-i c-am venit eu.
          F. : Nu pot, domnule.
          D. : De ce?
          F. : E încuiată odaia.
          D. : Bate-i să deschidă.
          F. : Apoi, a luat cheia la dumnealui când a plecat.
          D. : Care va să zică, a plecat?
          F. : Nu, domnule, n-a plecat.
          D. : Amice, eşti… idiot!
          F. : Ba nu, domnule.
          D. : Zici că nu-i acasă.
          F. : Ba-i acasă. domnule.
          D. : Apoi, nu ziseşi c-a plecat?
          F. : Nu, domnule, n-a plecat.
          D. : Atunci e acasă.
          F. : Ba nu, da n-a plecat la ţară, a ieşit aşa.
          D. : Unde?
          F. : În oraş!
          D. : Unde?!
          F. : În Bucureşti.
          D. : Atunci să-i spui c-am venit eu.
          F. : Cum vă cheama pe dv.?
          D. : Ce-ţi pasă?
          F. : Ca să-i spui.
          D. : Ce să-i spui? de unde ştii ce să-i spui, daca nu ţi-am spus ce să-i spui? Stai, întâi să-ţi spun; nu te repezi… Să-i spui când s-o-ntoarce că l-a căutat…
          F. : Cine?
          D. : Eu.
          F. : Numele dv.?…
          D. : Destul, atâta! mă cunoaşte dumnealui… suntem prieteni…
          F. : Bine, domnule.
          D. : Ai înţeles?
          F. : Am înţeles.
          D. : A!… Spune-i că să ne-ntâlnim negreşit.
          F. : Unde?
          D. : Ştie dumnealui… Da să vie neapărat.
          F. : Când?
          D. : Când o putea.
          F. : Prea bine.
          D. : Ai înţeles?
          F. : Am înţeles.
          D. : A!… şi dacă vede pe amicul nostru…
          F. : Care amic?
          D. : Ştie dumnealui!… să-i spuie că nu s-a putut reuşi cu afacerea ştiută nimic, fiindcă am vorbit cu persoana… Nu uita!
          F. : Se poate să uit?
          D. : …şi zice că acuma e prea târziu, dacă n-a venit la vreme; căci dacă venea măcar cu câteva zile înainte, altă vorbă!… poate că s-ar fi putut… Ţine minte!
          F. : Ţiu, domnule…
          D. : …deoarece nu plecase încă mătuşa persoanei care s-a dus pentru ca să dea arvună tutorelui minorilor, şi el nu aflase încă, deoarece nu-i spusese nepotul cucoanei, cu care era afacerea ca şi terminată, dacă mai avea răbdare până luni seara, când trebuie neapărat să se-ntoarcă avocatul, fiindcă s-a dus cu o hotărnicie; dar acuma, cu regret, este imposibil din mai multe puncte de vedere, care le ştie dumnealui… Aşa să-i spui.
          F. : Bine, domnule…
          Domnul pleacă… Feciorul dă să-nchiză… Domnul se-ntoarce.
          D. : A!…ştii ce? nu-i spune nimic, fiincă poate nu ţii minte exact persoanele. Trec eu mai bine deseară să-i spui… La câte vine d. Costică seara la masă?
          F. : Care d. Costică?
          D. : Stăpânu-tău.
          F. : Care stăpân, domnule?
          D. : Al tău… d. Costică.
          F. : Pe stăpânu-meu nu-l cheama d. Costică, e propitar…
          D. : Ei! şi dacă-i propitar?
          F. : Îl cheamă d. Popescu.
          D. : Şi mai cum?
          F. : Cum, mai cum?
          D. : Fireşte… Popescu, propitar… bine… şi mai cum?
          F. : Nu pot să ştiu.
          D. : Nu-l cheamă Costică Popescu?
          F. : Nu.
          D. : Nu se poate.
          F. : Ba da, domnule.
          D. : Apoi vezi?
          F. : Ce să văz?
          D. : Îl cheamă Costică?
          F. : Ba, Mitică.
          D. : Mitică?… peste poate!… Ce stradă e aici?
          F. : Numarul 11 bis…
          D. : Nu e vorba de 11 bis…
          F. : A zis domnul că nu vrea să pună 13, că e fatal.
          D. : N-are-a face 13… Eu te-ntreb de stradă. Ce stradă e asta?
          F. : Strada Pacienţii…
          D. : Strada Pacienţii?… imposibil!
          F. : Nu, domnule, e strada Pacienţii.
          D. : Atunci, nu e asta.
          F. : Ba-i asta.
          D. : Nu.
          F. : Ba da.
          D. : Eu caut din contră strada Sapienţii, 11 bis, strada Sapienţii, d. Costică Popescu.
          F. : Aşa?
          D. : Aşa.
          F. : Atunci, nu e aici.
          D. : Foarte bine.
          Domnul pleacă şi merge la birje. Birjarul doarme pe capră. Caii dorm la oişte.
          Domnul: Haide, birjar!
          Birjarul: Nu slobod… este mustiriu, mo roc…
          D. : Care mustiriu?
          B. : Nu ştii la mine, mo roc…
          D. : De unde l-ai luat?
          B. : Ghe acolo, mo roc…
          D. : Apoi, nu sunt eu?
          B. : Ie! la domnu este, mo roc…
          Domnul suie… Birjarul trage bice… Caii se deşteaptă şi pornesc. Domnul se ridică-n picioare, la ceafa birjarului.
          D. : Ascultă-mă; ştii dumneata unde e strada Pacienţii?
          B. : Ala nu ştii, mo roc…
          O babă trece. Domnul opreşte birja.
          Domnul: Mă rog, jupăneasă, ştii dumneata unde e strada Pacienţii?
          Baba: Asta e, măiculiţă.
          D. : Ei, aş!… Teribil e de ramolită!… Mână-nainte, birjar!
          Birja porneşte, Domnul face semn să oprească la o băcănioară în colţ, unde pe prag moţăie la umbră un băiat cu şorţul verde.
          Domnul: Tânărule, ce stradă e asta?
          Baiatul: Strada Pacienţii…
          D. : Eşti un prost!… Înainte, birjar!
          Birja merge încă o bucată bună… Un sergent de stradă stă pe o bancă la poarta unei curţi mari. S-a descălţat de cizme, să-şi răcorească picioarele. Domnul face semn; birja opreşte.
          Domnul: Sergent!
          Sergentul: Ordonaţi!
          D. : Mă rog, nu ştii dumneata unde e strada Pacienţii?
          S. : Chiar asta e.
          D. : Imposibil.
          S. : Da domnule, asta e.
          D. : …la d. Popescu, numărul 11 bis…
          S. : Ei, da, mai în sus, pe mâna stângă, nişte case galbene-n curte, cu marchiză.
          D. : A!… Atunci feciorul e un stupid!… Mersi!… Întoarce, birjar!
          „Moftul român”, 1901, 18 mai; vol. Momente (1901), Momente, schiţe, amintiri (1908)

      • Ati facut macar armata sau ati fost militar de cariera? Daca ati fi fost, ati fi stiut ce stres, ce munca epuizanta, ce raspundere aveti. De aceea ies mai repede la pensie si au pensii mai mari. Se pare ca nu ati fost niciuna, nici alta. Vorbiti in necunostinta de cauza si mai si jigniti. Pacat.

  2. Mercenarul isi are rolul lui bine venit atunci cand armata are nevoie de ei. Niciodata o armata nu o sa fie inlocuita de mercenari ca nu ai asa sume de bani. Altfel legiunea franceza lua locul armatei franceze.

  3. Legea 19/2000,intrată în vigoare în anul 2001, prevede plata CAS-ului. Până în acel an, nici militarii și nici civilii nu au plătit acea contribuție. Ceva s-a plătit, statul știe ce a făcut cu banii opriți din salarii. Deci, corect, este că cei care au intrat în câmpul muncii începând cu anul 2001, pot spune că atunci când vor ieși la pensie peste 35/40 de ani, cu adevărat ies pe contributivitate. Domnilor, Barbu și Constantinescu….mai ușor cu pianul pe scări. Citiți, documentați-vă! Iar dvs. d-nule Constantinescu, v-am mai spus și la alte comentarii ale dvs., încercați să nu mai blestemați. Că deh, gura bate curul. Nu sunteți inteligenți dacă înjurați, blestemați. Sunteți LIMITAȚI! Atât puteți!

      • Lasa ca vine Putin si rezolva problema. Te vad in fruntea listei celor care vor reconstrui Donbasul, după cata dorinta ai sa participi la asa ceva. Atunci nu mai dai bani pentru armata Romaniei, nici pentru pensionarii romani, vei fi membru al gulagului rusesc, fara plata, doar ceva zeama de sfecla furajera.

        • Transule, ia adu-ți aminte ce au pățit viermii în uniforme la Katyn. Ăia vor fi primii lichidați. Este și corect, ce este inutil trebuie să dispară.

          Și, rebut asocial, nu amesteca pensionarii normali, ăia care ayu muncit, cu târâturile militaurizate. ȘI AICI INTRĂ TOȚI: MILIȚIENII, SECURICII, APEVIȘTII!

          • Numele meu adevarat e Vasily Blokhin, sunt criminalul oficial al Kremlinului. Eu ucid din frageda pruncie, am inceput cu bunicii pt ca era kulaci. Dupa ce i-am luat gatu’ lu’ sora-mea si am violat-o, apoi am macelarit jumate din kolhoznici din gubernia natala, am fost decorat cu Ordinul Suvurov pt bravura in fata inamicului. Putin are incredere in mine, m-a trimis in Romania sa deschid un nou Katyn. Slava Rossii!

        • VIERME, EU NU SUNT MILITAURIZAT SĂ ZAC. PE MINE TIMPUL MĂ MACINĂ, EU PLĂTESC DEGEABA PENSII SPECIALE GUNOAIELOR INUTILE, TOXICE CHIAR, MILITAURIZATE.

          • Barbu Gh. 2022-07-26 19:58 19:58:48
            SUNT MORTI.AU INTRAT PE MANA ASASINILOR.BOMBA BOMBELOR DIN SEARA ASTA.ADIO SI UN PRAZ VERDE.S-A CANTAT BINGO.ACTUL ADITIONAL E SEMNAT DIN DATA DE 1 MARTIE…I-AU FOLOSIT SI PROSTIT PE SCAVETI INCA 5 LUNI DESI II VANDUSERA DEJA DOCUMENTUL E SEMNAT IN 27 MAI…ORICUM….I-AU VANDUT DE DOUA LUNI… 👏👍😂🤣😅😆😆🧨🧨🧨🧨🧨👌👌🤡🤡🤡🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😇😇😇
            https * ://economedia. * ro/
            EXCLUSIV Contractul de consultanță cu Banca Mondială pe legea pensiilor prevede reforma pensiilor militare – DOCUMENTE Elena Deacu IUL. 26, 2022
            Contractul de consultanță încheiat de România cu Banca Mondială pe reforma legii pensiilor și actul adițional încheiat la solicitarea Comisiei Europene prevăd în mod expres reforma tuturor pensiilor speciale, inclusiv cele militare și alte indemnizații speciale de orice fel, arată documentele obținute de Economedia de la Ministerul Muncii în baza Legii 544 din 2001 privind informațiile de interes public. Reamintim că premierul Nicolae Ciucă, beneficiar de pensie militară, dar și ministrul de Interne Lucian Bode și ministrul Apărării Vasile Dîncu au insistat, recent, că pensiile militare nu sunt pensii speciale, ci pensii ocupaționale, de serviciu, deși „grosul” unora dintre pensiile militare mari nu este bazat pe contributivitate.
            Economedia a anunțat anterior în exclusivitate că Banca Mondială va fi cea care va realiza consultanța pentru reforma sistemului de salarizare publică și schimbarea legii pensiilor, în contextul în care licitația în acest sens a fost anulată pentru că interesul din piață a fost scăzut. În februarie, țara noastră a semnat contractul de asistenţă cu Banca Mondială pentru îmbunătăţirea sistemului public de pensii, după cum Economedia a scris AICI.
            Economedia a făcut rost în exclusivitate de acest contract, care prevede reforme pe patru piloni, respectiv: Pilonul 1 – sprijinirea punerii în aplicare a venitului minim de incluziune; Pilonul 2 – consolidarea ecosistemului economiei sociale; Pilonul 3: sprijinirea dezvoltării reformelor privind îngrijirea pe termen lung a persoanelor în vârstă din România; Pilonul 4 – sprijinirea reformei sistemului public de pensii.
            Reforma sistemului public de pensii se va baza pe principiul contributivității, prevede contractul încheiat cu Banca Mondială, în urma asumării acestui obiectiv prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
            Contractul de consultanță încheiat cu Banca Mondială pe reforma legii pensiilor poate fi descărcat de aici – Contract Banca Mondială
            În plus la acest contract, la solicitarea expresă a Comisiei Europene, a fost încheiat un act adițional care aduce clarificări privind reforma pensiilor speciale.
            Mai precis, acest act adițional prevede că Banca Mondială va furniza propuneri privind opțiunile de reformare a cadrului legislativ în vederea reducerii cheltuielilor cu pensiile speciale. Actul menționează în mod expres că pensiile speciale includ, dar nu se limitează la pensiile pentru angajații de stat din toate ramurile, militari, servicii de informații și poliție, pentru unele munci grele și periculoase, precum și pentru alte indemnizații speciale.
            Context. Statul român lucrează, în prezent, la o nouă lege a pensiilor, împreună cu Banca Mondială și cu Comisia Europeană, ca parte a reformelor asumate în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Noua lege va merge strict pe criteriul contributivității.
            Inițial, în cadrul reformei, statul a introdus toate pensiile bazate pe contributivitate, dar și toate pensiile speciale în afară de cele ale militarilor. Pensiile militare nu au fost incluse, deoarece statul român consideră în prezent că acestea nu sunt pensii speciale, ci sunt pensii „de serviciu” sau pensii „ocupaționale”. Asta deși mare parte dintre acestea nu sunt plătite pe principiul contributivității, ci sunt completate de la bugetul de stat.
            Acum, Comisia Europeană a cerut oficial României să includă în reforma sistemului de pensii și pensiile militarilor, după cum Economedia a scris în exclusivitate AICI.
            Intrarea în vigoare a noii legi privind sistemul de pensii, care înlocuiește dispozițiile Legii nr. 127/2019 are termen în PNRR în primul trimestru din 2023, în timp ce intrarea în vigoare a cadrului legislativ pentru reducerea cheltuielilor cu pensiile speciale are termen în PNRR în ultimul trimestru din acest an.
            Cu toate acestea, recent, Ministerul Apărării și Ministerul de Interne au returnat la Ministerul Muncii propunerea prin care pensiile militare sunt incluse în reforma sistemului de pensii, care se va baza pe contributivitate, după cum a scris Economedia AICI.
            Atât ministrul Apărării Vasile Dîncu, cât și ministrul de Interne Lucian Bode au insistat că pensiile militare nu sunt pensii speciale, ci sunt pensii ocupaționale, de serviciu. Lor li s-a alăturat și premierul Nicolae Ciucă, el însuși beneficiar de o pensie militară în valoare de 215.880 lei anual. Iată AICI cine sunt printre principalii beneficiari de pensii militare.
            http * s://economedia * .ro/exclusiv-contractul-de-c * onsultanta-cu-banca-mondial * a-pe-legea-pensiilor-prevede * -reforma-pensiilor-militare-documente * .html# * .YuAfFj1BxPZ
            https * ://cdn.economedia * .ro/wp-content * /uploads/2022/07 * /Act-aditional-Banca-Mondiala. * pdf

    • Pe statele de plata din anii 82-89 , aparea asa:impozit (taxa) pensie , si, in alta coloana pensie suplimentara nu mai stiu procentele, dar existau.Cel putin la unitatile operative de rd.lc.

    • Esti pe aproape! Problema este ca la vremea aceea STATUL ROMAN a considerat ca nu este nevoie de contributii platite de militari pentru ca, in fapt, erau mutati banii dintr-un buzunar in altul al statului. Apoi, nu se mai stie daca statul nu retinea si aceasta contributie iar militarii nu mai erau informati. Ideea principala se afla in ceea ce am scris cu majuscule: STATUL ROMAN nu are voie sa se dezica de masurile luate cu ani in urma. Trebuie sa si le asume, nicidecum sa le transfere pe umerii cetatenilor. Nu de altceva, dar poate fi un precedent periculos iar maine poate cere banii cheltuiti pentru scolarizare, pentru ca, de exemplu, invatamantul nu mai trebuie sa fie gratuit. Sau, intrand in zona lui Kafka, sa considere ca nici nu ai facut scoala… Multa sanatate tuturor ca sa participe la spectacolul lumii!

  4. Ionuț te mai liniștisei un pic, roagate pentru părintele tău trecut în neființă nu te mai lua de toată lumea, că asta denota altceva.
    Dumnezeu sa te binecuvânteze și să te ajute.

    • @GHIA 2022-07-26 20:20 20:20:55
      Bun…TATA nu mai e pe aici din 26 Feb 2001….in 2003 Lucram pe un Proiect Finantat de Banca Mondiala….proiect pentru o firma de stat sa zicem….uite…lucram la Saico-Telvent-Abeongoa……de fapt angajat pe firma unui subcontarctor…..pentru Conpet Ploiesti…si vorbeam cu Consultatul Proiectului…Un Scotian…Si Asta Imi Spunea….ca pe unde trec Astia De La Banca Mondiala….Lucrase pe multe Proiecte…Freelancer…Doar Morti Si Raniti Raman In Urma…..
      EU…de Multi Ani…TOT MA ROG….
      ACUM…..RUGATI-VA….

  5. Sa-i ceri lui Johannis sa salveze ceva , trebuie sa fii de-a dreptul prost , el si gasca din guverne nu stiu cum sa puna Romania la pamant mai repede .

    • @Anonim 2022-07-26 20:32 20:32:28
      VA DAU SI CONTINUAREA FILMULUI….VEDETI CA ADEVARATII „BAIETZI DESTEPTI” DEJA SUNT CU BANII MUTATI PRIN PARADISURI FISCALE….
      EI PRIN MONACO….DUBAI….MIAMI….DIN ASTEA….POATE AU FOST NISTE CURSE PRIVATE JET ZILELE ASTEA CARE AU TRECUT PE LA SALONUL VIP….SA ZICEM BUCURESTI…CLUJ TIMISOARA SI EVENTUAL IASI….A FUGIT PUIUL CU ATA….DOAR CA SUNT MAI MULTI „PUIUTZI” PLECATI…ALTFEL NU AR FI APARUT INFORMATIA ASTA CA PA PA PA MAPN MAI SERVICII…IN CURAND SI MAGISTRATI…ETC ETC….
      V-AT APUCAT DE GANDIT…..

  6. Asta cu intervenția dulapului este de notorietate obraznică, domnia sa este un f. Vânt în tara asta care nu este a lui și nici a ghiolbanului care este pe acolo, dacă mai este un roman adevărat în servicii și unul în parchet faceti-va fratiilor datoria și aplicații legea că pentru unul are a furat 5 lei și ia trei ani cu executare sunteți mândri beți o săptămână.
    Dar va veni și ziua judecatii pentru voi și nu veți mai scapă din in gaura de șarpe.

    • 1.cu un popor de sclavi nu se discuta sau se negociaza asa ceva se vinde se cumpara se tranzactioneaza
      2.cand dormi pe banca in parc cu copilashii dupa ce ai fost dat afara din casa ca nu ti-ai platit ratele,mancarea a fost o burta de apa iar ca animale de companie ai purici si paduchi nu te mai intereseaza ca traiesti in romania sau caterinca in care traieste se mai numeste roamnia sau NU.
      modelul sri lanka

  7. Pe dulapul de la 3coceni ii doare fix in baska, ca sa nu zicem altundeva de armata and shit !! El stie ca daca intra rusnacii aia salbatici prin Bukale, asa la o vizita mai prelungita amicala, el o sa fie intre primii evacuati pe calea aerului de catre aia 10 mii de mercenari amerloci, francezi si hitleristi nazisti adusi in colonia esuata ca sa le apare la gunoaiele parazite din sparlament familiile de neam prost !! Bai, puteti sa va certati cat vreti, a-ti vazut si voi ce s-a bagat dulapul si ciukalaul dupa declaratiile facute in Secuime de Orban ungurul, nu Orban Mandolina !! Scapa care poate, la asta se rezuma totul, aia care vor ramane in urma, mai ales cobaii vaxxinati ai arahatului si a lui prafila, aia vor ajunge carne de tun, sau scuturi umane !!

    • In ultimii 33 ani armata a incetat sa existe
      aveti o junta militara ce concuce acest teritoriu.lovitura de stat din 1989 a fost dat in principal cu generali din armata.vasile ionel.nicolae militaru.victor atanasie stanculescu….
      ce a urmat vedeti azi.2.000 generali din mapn mai si servicii.o caricatura de stat democratic.nici mimat nu mai este
      revenind strict la armata.deoarece ei sunt la putere de 33 ani.lovitura de stat a fost planificata din vara lui 1989.nu mai aveti armata
      adica
      forte terestre 0.niste rable de tancuri.si pirahnia second hand.asta in conditiile in care nicolae ciuca a fost seful mstm din 2014 arma…mototalpa.tancuri si auto.infanterie.iepurasi de camp
      forte aeriene 0…vreo 16 mig 21 cam inapte de zbor si vreo 17 f16 ce nu prea zboara.aparare aa 0-o baterie patriot neoperationala
      forte navale sub 0.in cel mai bun caz plutesc.capacitati capabilitati antinavale si antiaeriene 0-vedeti barcutzele de plastic denumite pompos fregate ferdinand si maria
      pai cam asta e armata romana cu o junta militara la putere de 33 ani

  8. „Afectarea structurilor de comandă şi control” pe dracu’, parazitii incompetenti care au ajuns acolo nu pleaca decat dati afara. Sa nu uitam ca astia si-au adus toate rudele si consatenii in sistem. (Si) din cauza restructurarilor, 2 rezervisti/retrasi la un activ nu arata prea bine. Bani se baga destui in aparare dar se duc pe… tunuri si cumetrii. Iar asociatiile pensionarilor sunt conduse de fostii paraziti incompetenti.

  9. Cine il someaza sa intervina nu stie ca el nu intervine, el executa? Isi bate gura de pomana. Sluga nu intervine, sluga asculta de stapani.

  10. UNDE ERAI COLONELE CAND S-A RENUNTAT LA STAGIUL MILITAR ?. COLONELE AI CITIT CONSTITUTIA ?,AI JURAT SA APERI CONSTITUTIA ?,CE FEL AI JURAT CAND NU RESPECTI LITERA SI SPIRITUL CONSTITUTIEI ROMANIEI ??.CE INSEAMNA PENTRU UN MILITAR EGALITATE IN FATA LEGII ?.
    CONTRIBUTIVITATEA CA SUMA SI CA TIMP ESTE ESENTA STABILITATII UNUI SISTEM DE PENSII !.
    CAND STATUL A DEVENIT CAPTIV UNUI SISTEM POLITIC MAFIOT !!!!!!!!!!!!!,CAND PARGHIILE STATULUI AU FOST COMPROMISE PRIN SALARII SI PENSII SPECIALE TOATA INCRENGATURA A DEVENIT PUTREDA !,SANTAJABILA ,CONTESTABILA SI ASTA CU INCALCAREA LEGII DE BAZA CONSTITUTIA ROMANIEI.
    MOTIVAND MENTINEREA -PERPETUAREA UNOR ANOMALII ,A UNOR ILEGALITATI IN SOCIETATE ATI GENERAT RUPTURA INTRE MAREA MASA A CONTRIBUABILILOR PENTRU PENSII SI FORTELE COERCITIVE( JUSTITIE , MAI ,SERVICII ,MAPN, PARLAMENT SI ADMINISTRATIE) ALE STATULUI .
    NU ESTE DESTULA DEZBINARE GENERATA DE AIURELILE POLITICE !, INCA UN MOTIV DE DEZBINARE AL ROMANILOR AU DEVENIT SI SALARIILE NESIMTITE ALE BUGETARILOR SI PENSIILE SPECIALE. CEI CARE MUNCESC IES LA PENSIE LA 65-67 DE ANI ,IAR MAPN ,MAI IES LA PENSIE LA 45-48 DE ANI !!!!!!!!!! .
    PE VREMURI ERA O PLANTA ZISA SI IARBA RUSINII !!,A DISPARUT SI PLANTA SI SIMTUL DEMNITATII !.
    UNDE ERATI DLE COLONEL CAND S-AU ACHIZITIONAT FIARE VECHI ??,VI LE REAMINTESC :FRECATELE DE RUGINA ,F16 LA A 4 A MANA ,PIRANIA CU TURELELE MORISCA !!,ATUNCI CAND S-AU PLATIT MILIARDE DE CE N-ATI PROTESTAT ?,ERATI INDREPTATITI ,CE ARMATA ESTE AIA CE PAZESTE FIARE VECHI ??,PENTRU PAZNICI NU-I NEVOIE DE HAINA MILITARA .

  11. Ah, inca un articol de abjecta calitate marca fituica National unde se mananca rahat pe paine cu dovezi atent alese. Reproduceti in plm toata scrisoarea, care face referire la pensii si sistemul de plata, in loc sa alegeti ce va convine pentru propaganda voastra de 2 lei

  12. Toți trolii ,postacii și găuzarii de serviciu,sau adunat pe aici să’și dea cu presupusu..hă,hă,hă,ce’mi plac glumele mele!😁🤣🤣

  13. Barbu si Constatinescu sunteti rudenii sau frati ori aceiasi persoana numai cu nume de utilizator diferite??!!! Merge-ti ba la munca si lasati-va de publicat pe bloguri, ca sunteti niste muritori de foame!!!!

    • @Xpert86 2022-07-27 12:29 12:29:14
      TOCMAI AI LUAT CARTONASUL ROSU
      EU SUNT RUDA CU ASTA 👿😈
      13 CANOANE…CRUCI…PLUSURI…+++++++++++++
      URMEAZA SI CONDOLEANTELE CA TREBUIE SA FACA FRATELE NISTE CARTI…SA APESE NISTE BUTOANE…SA TRAGA DE NISTE MANETE…GAZDUIESTE „JOCURILE MORTII”💀☠

    • @Xpert86 2022-07-27 12:29 12:29:14
      Gata…s-a rezovat…au inceput sa vina prajiturile prajite….dar nu de la Lucica….Mai Rau…Ia de aici… ⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😇😇😇🐺
      Douăzeci de persoane au fost ucise de fulgere în opt districte din statul Bihar, din estul Indiei, în doar 24 de ore, relatează BBC.
      Mai multe furtuni cu fulgere au fost prognozate în părţile de nord ale statului Bihar pentru miercuri, 27 iulie, şi joi.
      http * s://ziare. * com/ * fulgere * /persoane-ucise * -fulgere * -india * -1753387

  14. Alte oi care se pling lupului tradator ajuns paznic la stina. Bai mercenarii lui yankeu belit, puneti mina pe arme si aparati Romania de invazia NATO,
    nu va mai milogiti la cel care va vinde ca pe berbecuti.

  15. Domnule Vlad, dacă vreți răspunsuri (deși mă îndoiesc că le veți primi), adresați-vă, clasei politice. Colonelul…..nu are putere. Nu din banii lui s-au cumpărat fiare vechi și tot felul de mașinării pentru dotarea armatei. Nu colonelul merge la Bruxelles și dă din cap, aprobator să primească trupe străine pe teritoriul țării. De șapcă…nu mai spun. Nu a primit-o el!. Să fim serioși! De ani de zile, clasa politică este formată din profitori, indivizi care au grijă de buzunarele lor și de interesele de grup. În rest….. se comentează, se jignește. Mergeți la guvern, protestați….mergeți la un post de televiziune….spuneți-vă părerea…..
    Succes!

    • @Doris 2022-07-27 14:25 14:25:21 AI SPUS CEVA INTELIGENT…ASA CA VOI INCERCA SA FAC UN PIC „LUMINA” PE SUBIECT….
      WIKIPEDIA
      Lista șefilor Statului Major General al Armatei Române
      General-maior Ștefan Gușă 25 septembrie 1986-28 decembrie 1989
      General de armată Vasile Ionel 29 decembrie 1989-2 mai 1991
      General-colonel Dumitru Cioflină 3 mai 1991-22 ianuarie 1997
      General-locotenent Constantin Degeratu 22 ianuarie 1997-15 februarie 2000
      General-locotenent Dr. Mircea Chelaru 15 februarie-31 octombrie 2000
      General Dr. Mihail Eugen Popescu 31 octombrie 2000-25 octombrie 2004
      General Dr. Eugen Bădălan 25 octombrie 2004-13 septembrie 2006
      Amiral dr. Gheorghe Marin 13 septembrie 2006-28 decembrie 2010
      General dr. (av) Ștefan Dănilă 28 decembrie 2010-1 ianuarie 2015
      General Nicolae Ciucă 1 ianuarie 2015-28 octombrie 2019
      SI ACUM…PE RAND…IN ORDINEA „NUMERELEOR DUPA TRICOU”…

    • 1.gusa…parca fisa a fost maritata cu iosif constantin dragan…acum se plictiseste fisa pe o insula cu niste sute de milioane de cocotieri adica dolari
      2.vasile ionel…umbla vorba ca in 1989 era seful rezidentei gru in romania…si conducatorul grupului conspirativ..a spus-o stanculescu..vedeti ca mai traieste…il puteti intreba…
      3.cioflina-pai l-a facut pe razboinicul luminii gigi berbecali miliardar iar soferul lui era tacsu lui asta micu ciukanezu cum ii ziceti…nicolae ciuca.si asta traieste..poate da la mancare..daca se juca cu asta micu maciuca …cand era copil..
      4.degeratu..a participat la represiune de la cluj din 1989…studii pe la americani…soferul lui si soferul lui kovesi…daca vreti va dau nu,marul lui de telefon…traieste si asta…
      5.chelaru…asta a stat putin…cu razboiul psihotronic….niste studii in germania…pare cel ami nevinovat pana acum…
      6.mihai eugen popescu…oltean din gasca academiei fortelor terestre de la sibiu…suna cunoscut…ciuca oltean..sibiu…deja cu dna….e „pistol cu apa”…
      7.eugen badalan…tot la sibiu…tot activ si el in 1989…ca si ceilallti…nu mai au rost alte detalii..le gasiti si singuri…
      8.gheorghe marin….tot activ in 1989….studii in germania….din constanta….forte navale…omul lui basescu…in mandatul lui basescu….
      9.stefan daniel…de aviatie…activ in 1989…si-a inceput carieira la deveselu…baza aeriana…..
      10.nicolae ciuca…aici cv-ul e un pic mai amplu….
      A.baiatul soferului generalului cioflina acolitul lui victor atanasie stanculescu
      B.unii ziceau ca in 1995 era la viena capitala spionilor rezerva de racoritoare a lui adrian nastase
      C.facut general in 2003 de iliescu
      D.a purtat in iraq o batalie ce se terminase cu o saptamana inainte
      E.doctorantura lui a fost scrisa de un asistent universitar de la acea vreme…cunosc procedura din sistem…de la ofiteri superiori…
      F.nevasta lui…la trecerea in rezerva din dgia a fost avansata de la plutonier la colonel…unic in ierarhia militara…6 grade ofiter dintr-o lovitura si asta doar ca sa incaseze o pensie de trei ori mai mare…umbla vorba ca acum vrea sa-l ia si pe hapau consilier ca sa nu macane de asta si de niste achizitii facute cand era el sef mstm…pirahnia sa zicem…
      G.baiatul lui lucreaza la banca unde stapanul lui iohannis si-a pitit muuulti bani…unii au luat urma banilor…cica sunt la viena…copilashul asta…care era in piata la proteste in 2017…steven van groningen…stie…iar banca implicata i-a facut lui iohannis o oferta de marire a chiriei pentru unul din imobilele din sibiu…unic in istoria imobiliarelor…baiatul lui ciuca…probabil e angajat acolo sa „stea de sase”…
      11.Daniel Petrescu…nascut in arges…masoneria de ion oprisor hapau pahontu si multi altii…studii pe afara….probabil brelocul lui ciuca sa-i acopere matrapazlacurile din mandatul de sef mstm
      Asadar
      Armata romana criminala tradatoare conspirationista 1907 1944 1989
      A tras 13.000.000 cartuse in 1989
      A omorat 1.104 Oameni Ranind alte cateva mii
      Si-a omorat comandantul suprem Ceausescu pe minsitrul Milea si alti generali
      Pana la noi ordine nu pe loc repaos sau la loc comanda
      Mars….de aici

  16. Domnule Constantinescu, România, a vrut în UE! Miniștrii, sunt numiți politic! Politicul, este ca un cancer, a pătruns în sănătate, învățământ, armată, poliție, administrație, etc.
    Vă aduceți aminte, ce spunea actualul ministru al agriculturii, nea Petrică, (întrebat de ce si-a angajat fata la Ministerul Agriculturii?). Normal, a răspuns si copiii politicienilor trebuie să lucreze undeva! Într-o companie multinațională, nu s-ar duce. Iar cei enumerați de dvs., chiar dacă s-au opus deciziilor miniștrilor aflați în funcție la aceea vreme, cine să-i asculte? Politicul, este prioritar!

    • @Doris 2022-07-27 15:29 15:29:44
      Esti Naiv….cu Multinationale….
      Vrei sa iti dau exemple de la Mine din Domeniiu de Directori Executivi In Vodafone si Romtelecom cu Parinti si Unchi generali prin sri…..daca ma apuc sa scriu…1001 de nopti….e nimic….combinatzii de sute de milioane dolari….prin 2000…uite Mihai Gherman…baiatul lui Oliviu Gherman..Dir Gen La Intrarom…Siemens…Mira telecom….pe atunci era cu dolari….apoi cu Euro…Repet….Combinatiile din Telecom le stiu…sunt sute de milioane……S-au mai dat tunuri de cate o suta de milioane dolari….pana prin 2013…apoi …mai subtireanu…dar a iesit zeama…15 Milioane Euro Spaga la sri pentru rebranding telekom de la huawei zte si ericsson….Ronet….niste zeci de milioane euro spaga….e mort proiectul….nu functioneaza nimic..nu e nimic receptionat la gata….Stie grindeanu…gasca sri telecom de mehedinti….repet..esti naiv cu multinationalele…

  17. Sa i haleasca si pe astia care tot ne sapa pe noi alti pesti mai mari ca exista pt toti posibilitatea daca nu sa ia rasplata direct de la Dumnezeu!!

  18. Păi vedeți dnule Constantinescu, că si cei enumerați sunt foști politicieni sau pilele lor? Și multinaționalele iau bani de la buget! Si, încă ceva. Tot citesc despre reacția multora (și au dreptate), față de vârsta de 42-45 de ani a cadrelor militare/polițisti ieșiți la pensie. Să ne aducem aminte de fostul ministru al muncii, minunata Lia Olguța Vasilescu. Păi, nu amenința ea, cu schimbarea legii, cu OG nr…., cine vrea să iasă la pensie, că noi schimbăm, etc. De frică, au ieșit, că doar nu s-or fi înțeles, așa pe retelele de socializare taman 30.000 de lucrători din tot sistemul national de apărare. Eu, mă întreb, nici un ministru de resort, nici ministrul de finanțe de la aceea vreme, nici un politician indiferent de clasa politică, nu au întrebat-o: măi femeie, de unde bani de pensii? Sau, de ce faci asta? Sunt oameni în plenitudinea forțelor! Dumneavoastră ați auzit atunci vreo părere, sau luare de atitudine?
    Uitați-vă, la fostul șef al Casei CNSAS, doctorul Lucian, șpagă de 6 milioane, euro? Sau ce părere aveți, când cineva a luat chirie, mulți ani, pe o casă luată cu acte false, ar trebui sau nu, să dea banii înapoi? Întreb și eu!

    • @Doris 2022-07-27 16:25 16:25:53
      Asta e veche…e de acum 6 ani…..intre timp si-au facut tandari structurile…iti SPUN EU….acum ca au aflat ca pa pa pa pensii speciale…isi vor da demisia in masa din doua motive….ca nu mai e nimic de parazitat si de frica pentr ce va urma…sri lanka…uite stirea asta…nu are nici 6.000 vizualizari…si-au luat valea si din online…Claudia Marcu a avut articole cu 250.000 vizualizari…
      Uite..din sri astia erau…Elena Istode a fost șef al Diviziei C din SRI și ar fi ajuns șeful acoperiților datorită relației cu un general, scrie flux24.ro, care mai dezvăluie că există documente care atestă că Divizia C s-a ocupat de monitorizarea presei.
      Mai sunt niste postaci platiti de parlamentari…bagatori de seama pe la balrmanet…s-a terminat filmul….unii deja au fugit…de crezi tu ca se chinuia udrea sa faca puscarie in grecia sau bulgaria…oprescu la fel….iti spun EU…de frica pentru ce va urma…unii stiu…altii nu vor sa spuna….va spun EU….23 Septembrie 2022…Echinoctiul de Toamna
      Uite inca o sursa credibila…
      Statiile europene ale CIA-ului i-au transmis lui Zelenski sa se pregateasca pentru data de 1 septembrie, cel tarziu inceputul lunii octombrie. Mda…
      http * s://veghepatriei. * wordpress.com/2022/07/27/ * statiile-europene-ale-cia * -ului-i-au-transmis-jidanu * lui-zelenski-sa-se-pregateasca-pentru- * data-de-1-septembrie-cel-tarziu-inceputul-lunii- * octombrie-mda/
      „MINISTERUL MUNCII A DECONSPIRAT EFECTIVELE NOII SECURITATI – In SRI si SIE lucreaza 30.444 de cadre, de 2-3 ori mai multe decat in Securitatea comunista. Cifra a fost strecurata la rubrica si „Altele” intr-un proiect privind salarizarea care vorbeste despre un numar total de bugetari de 1,21 milioane, in luna mai. Potrivit Ministerului Finantelor, numarul de posturi ocupate in institutiile statului, mai putin SRI si SIE, era de 1,18 milioane in aprilie (Documente)”
      http * s://www.luju. * ro/ministerul-muncii-a-deconspirat-efectivele-noii-securita * ti-in-sri-si-sie-lucreaza-30-444-de-cadre-de-2-3-o * ri-mai-multe-decat-in-securita * tea-comunista-cifra-a-fost-strecurata-la-rubrica * -si-altele-intr-un-proiect-privind-salarizarea-care- * vorbeste-despre-un-

  19. S-ar putea să fiu naivă cu multinaționalele, dar, dacă dvs., aveți dovezi……și aveți încredere în justiție, mergeți la DNA!

    • @Doris 2022-07-27 16:29 16:29:16
      Am mers EU la dna in vara anului 2017 sa reclam autoritatea de reglementare in comunicatii pentru bigbrother si legal si tehnic…legal ca legea care vroiau sa o dea contravine altora si tehnic ca bigbrother exista de multi ani…iti spun si de cand…2008….2009…stie tariceanu si seful grec de la romtelecom ceva cu degetele in servere…chiar tariceanu a spus-o…acum detalii tehnice…tier one network in romania…nx data point of interconnection…statia de sol cheia drtv…radiocom rartel via satelit sau nod isp frankfurt….telefoane ip cisco…sper suficiente detalii tehnice…toti de la stat erau si sunt ascultati de five eye germani francezi si italieni…am reclamat asta personal..procurorul de servici nici nu a avut curajul sa-mi preia plangerea..doar m-a trecut in registru ca am fost acolo…am depus-o prin posta la dna diicot toate procuraturile…prin mail la berec…autoritatea europeana de reglementare…asta era acum 5 ani…nu s-a intamplat nimic…chiar esti naiva…..dna e procuratura americanilor aici….

  20. Constantinescule ,hastagist ratat ,cine plm te plateste bai propagandist de doua parale????Ori esti in troaca cu Tache ,mare nationalist fesebist????Hai zi cate ruble primesti?????

  21. @raul 2022-07-27 17:16 17:16:14
    Nu sunt platit.Nu ai ce face aici cu The North Korean won, also known as the Korean People’s won or Democratic People’s Republic of Korea won, is the official currency of North Korea. It is subdivided into 100 chon
    Am doar bonus de performanta…de la….KIM JONG-UN si The Ministry of State Security of the Democratic People’s Republic of Korea (Korean: 조선민주주의인민공화국 국가보위성) is the secret police agency of North Korea. It is an autonomous agency of the North Korean government reporting directly to the Supreme Leader.
    Bonusul de performanta nu este in bani.ci doar in mici favoruri.voi stabili la romanashi
    1.cat trebuie sa manance.maxim 1500 calorii.la tara mea natala coreea se mananca si coaja de copac sau radacini.
    2.ce temperatura trebuie sa fie in incapere.peste 13 grade celsius creierul se moleseste.din experienta spun asta.se poate munci lejer la 5-10 grade celsius.
    3.cati mp i se cuvin unei persoane…aici ramane de discutat….nu simteam claustrofobie in armata intr-un dormitor cu 50 colegi.
    4.abrogarea abolirea auto personale.petrolul este un bun al statului.
    5.abolirea abrogarea proprietatii…nu vii cu nimic pe lume…nu pleci cu nimic.
    6.programul de munca….minim 6 zile x 8 ore…48 ore…adica 2 zile din 7..asa scrie si in Biblie…o zi de odihna.
    7.munca patriotica voluntara probono OBLIGATORIE.
    ASTA TE PACHETUL MEU „SALARIAL”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger