AcasăSOCIALIohannis anunță ofensiva împotriva celor care refuză vaccinarea

Iohannis anunță ofensiva împotriva celor care refuză vaccinarea

Klaus Iohannis anunță începutul segregării

Președintele Klaus Iohannis a decis să se poziționeze direct în campania de convingere a populației să se vaccineze. Deși nu a detaliat, acesta a anunțat că va trece la măsuri împotriva celor care, în momentul în care vor fi suficiente doze pentru toată lumea, demonstrează că refuză vaccinarea.

Autoritățile încep să strângă lațul în jurul celor care nu vor să se vaccineze. Măsurile, implementate până acum cu ajutorul angajatorilor, care încep să-i oblige pe salariați să se imunizeze, vor deveni mult mai agresive. Deja în discursurile guvernanților au apărut condiționările și împărțirea în cele două categorii, vaccinați și nevaccinați. Pe lângă aceasta, prin insistența comunicărilor de genul revenirea la normalitate, cu recâștigarea libertății și renunțarea la mască doar când oamenii se vor vaccina, se încearcă acum o învrăjbire a românilor imunizați împotriva celor care nu vor să-și facă ”datoria civică”. Cu cât crește violența în limbaj a autorităților împotriva celor care nu înțeleg că, dacă acceptă vaccinarea, se termină pandemia, cu atât pandemia prinde viteză înspre o finalitate care este din ce în ce mai aproape. Cifrele tot scad, ale noilor infectați, ale internaților la ATI și chiar și a decedaților, în timp ce reprezentanții Guvernului și chiar președintele Klaus Iohannis ne tot spun că pandemia nu s-a terminat și că restricțiile se vor menține până când specialiștii vor decide altfel. Mai mult, scăderea numărului de infectări nu este atribuită mersului natural al pandemiei, ci măsurilor luate de Guvern, care, iată, s-au dovedit benefice. Mai nou, pentru că nu mai au argumente pentru un al patrulea, sau al cincilea val, care să sperie populația, s-a invocat tulpina indiană, față de care nici măcar Centrul European de Control al Bolilor Transmisibile nu a emis vreo evaluare rapidă de risc.

Președintele ne vrea pe toți vaccinați

Dorința președintelui Klaus Iohannis este ca toți românii să se vaccineze de bună voie, nu doar 70% din populație. Iar revenirea la normalitate nu este nicidecum aproape, atâta vreme cât ne vom recăpăta libertatea doar dacă ne vaccinăm. Revenirea la normalitate depinde de felul în care oamenii vor merge la vaccinare. Între timp primim din ce în ce mai multe doze de vaccin și în scurt timp vom avea suficiente doze pentru absolut oricine dorește să se vaccineze. Dar vaccinarea la noi nu este obligatorie, fiecare trebuie să meargă să se vaccineze la propria inițiativă. Eu recomand tuturor românilor să meargă să se vaccineze, este singura cale de a scăpa de pandemie. Dacă nu ne vaccinăm într-un număr suficient de mare, vom purta masca și vom mai avea restricții încă mult timp de acum încolo. Dacă ne vaccinăm, vom scăpa aproape de toate restricțiile”, a declarat Klaus Iohannis.

Vin vremuri grele

Ultimele declarații ale președintelui Klaus Iohannis au mers însă prea departe, iar acest lucru ar trebui să stârnească îngrijorare în rândul populației. Acesta a anunțat că se vor lua măsuri împotriva celor nevaccinați și că vaccinații vor fi recompensați prin accesul permis în anumite zone. ”Încurajarea vaccinării poate să meargă până acolo unde persoanele vaccinate vor putea să beneficieze de un acces mai facil în anumite zone și persoanele nevaccinate să beneficieze și ele de anumite măsuri. Până acum, am avut relativ puține doze de vaccin și a fost nevoie de o programare strictă și pe categorii. Într-un viitor previzibil, cam pe la sfârșitul lui mai sau în iunie, vom avea suficiente doze pentru oricine dorește să se vaccineze. Și atunci, cu siguranță, va apărea întrebarea <<ok, dacă oricine se poate vaccina, atunci cei care se vaccinează înțeleg nevoia acestei campanii naționale, trebuie să simtă acest lucru și prin anumite măsuri administrative>>”, a afirmat Klaus Iohannis.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
11.243 afisari

39 COMENTARII

  1. Doar prostii au crezut ca vaxxinul este pt sanatatea lor!!! NU, VAXX-ul este pt limitarea Libertatii, pt sclavizarea/supunerea Omului!!!

  2. Stie ca mai are putin si crapa , uita-te la gatul lui ca fata si-o ascunde dupa masca! De piciorul ala pe care flutura cracul pantalonului ce sa mai zici?

    • Statul iti vrea binele! De 30 de ani ne tot vor binele și am ajuns unde nici pe vremea comuniștilor nu am fost vreodată. Asa ca, marș cu vaccin cu tot!

  3. Bă peroadăăă,lasă neeee.
    Învață limba romanăăăă că nu esti presedintele Ungariei sau Germaniei!

  4. Prostalaul. Se pune cu Hristos. Nebun, nebun. Sa vezi ce palma isi ia robotul de la Hristos de o sa se duca de unde a venit, in fundul iadului unde-i este locul. Blestematul naibii. Sluga ordinara. Auzi la el. Nu mai are mult pana ajunge la Targoviste.

  5. Trădătorul… Vrea Genocidul poporului român, că deh…. El oricum nu este român. Cred că îi vine greață când zice că are cetățenie română!
    Oricum, e în stare să-i manipuleze încă pe mulți!
    Mare grijă!

  6. Werner-PNL-USR = calaul satanic, moarte, 666, abominatia apocalipsei, animale tortionare.

  7. & Autoarea articolului zice că lui Iohannis „i-au crescut mușchii de la vaccinare”, ?

  8. VACCIN = DIZABILITATI , MALADII AUTOIMUNE, MOARTE IN CHINURI, MOARTE PRIN INFOMETARE in urma paraliziilor.

  9. Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , diliul troll stalinist . Vedeti pentru ce sunt platit in copeici ? Sa injur ca la usa cortului presedintele Romaniei asa cum m-a instruit Raionul . Am 14 postari in intervalul 17:56 si 21:20 , a sosit ambulanta , ma reinterneaza la dilibau pe Gvardinskaya nr. 9 . Pupici !

    • …wai , da’ tu parca miroseai pe verso tablourile cu Putin si nu gaseai decat paianjeni uscati. Acum ai trecut la posterele cu Klaus ?

  10. Cred ca il intereseaza comisioanele firmelor pharma. In unele cazuri se dau 5 dolari Per doza. Câțu anunța ca vrea sa cumpere 30 de milioane de doze. Ori 5, egal vreo 150 de milioane. De banii ăștia, Neamțul sulii este in stare sa împuște fiecare cetățean al acestui popor

    • E clar ca o parte din pretul oficial al serului experimental se intoarce in anumite conturi ca si mita de „incurajare” . Altfel nu se explica achizitia a miioane de doze, care vor fi in cel mai probabil caz aruncate la gunoi. E un clenci criminal-penal din toate punctele de vedere.

  11. E frumos sa ameninti, problema e sa chiar ai pe cine ameninta, Herr Prezident !! 🙂 In afara de sclavi si de cobai, altii nu se sperie chiar asa de usor !! Acum, la modul concret, ce o sa faca ditamai statul rumanache de impostori si de imbecili retardati, o sa ii omoare pe toti ? 🙂 Deja toti stiu, chiar si fricosii, ca de cam 1 an ne aflam in plina diktatura globalista, asa ca mai usor cu gargara pe scari, ca numai ii inversunati si mai mult pe ceilalti !! 🙂 Intrebarea de 100 de puncte e unde trebuie purtata Steaua Galbena ? 🙂 Oricum, incepe iuresul in vara, iar din toamna – iarna astia vaxinati cu serul minune aka otrava, o sa inceapa sa dea coltul multi din ei, ca doar nu au bagat astia miliarde intr-un vaxin fara efect, astia sunt criminali, nu prosti, asa ca multumim, dar numai idiotii utili se vaxineaza, restul isi iau titulatura de rebeli ai sistemului !! 🙂

  12. Ba , nemernicule , nu-mi terfeli numele , te parasc lui Iasin si sigur o sa o iei pe cocoasa . SIKTIR !

  13. Nu cedăm nu ne vaccinãm!!!
    Spurcãciunilor,nu vă jucați cu cuvintele!
    Sunt mai bine de 11.000.000 de români ce nu vor să se vaccineze!
    Împãcați vã cu ideea că s a terminat campania de exterminare,pardon,de vaccinare!

    • Au ei si pentru asta o solutie, vor juca cartea unei false invazii extraterestre(Blue Beam Project) si vor baga oamenii masiv in panica.
      Va fi un Psy-op mai ceva decat pandelia de acum.

  14. Ar fi mai simplu să apeleze la votanții lui și al guvernului. Adevărat este că, ar fi vaccinare multiplă dar așa se va ajunge la un procent mare.

  15. Hans , iar au uitat sa iti citeasca CONSTITUTIA ????? TU , DOMNUL constitutionalist ?? PE BUNE ??? ai auzit cumva asa pe bicicleta de DREPTURILE OMULUI adica ale mele ??? eu zic sa iei o pauza si sa te plimbi putin sa iti aerisesti ideile

  16. WO2020060606 Cryptocurrency System using Body Activity Data, numar de brevet de inventie detinuta de Microsoft.
    Gandeste singur !
    Pacea lui Isus Hristos, Yahushua fie cu voi cu toti, Amin !

  17. atunci ma voi vaccina cand se va da o lege care sa prevada compensatii banesti substantiale in caz ca ma infectez si dupa vaccinare , la fel si in caz de deces /covid/ dupa vaciinare ., suma ce sa fie donata familiei Altfel nu !

  18. Slabe sperante la doleantele tale , ramai nevaccinat daca ti-ai pregatit coparsul si ti-ai facut testamentul , esti in regula .

  19. Jegul asta de Iohanis, ar trebui sa dea unda verde ălora de sunt plătiți din banul public, și sa acorde ajutoare tuturor persoanelor care au avut de suferit din cauza lui, a guvernului lui și a așa-zisei pandemi. După ce și-au umplut buzunarele acum vin cu soluții. Pai bai idiotul statului, nu tu sbarceai cocosu ca pandemia nu este gravă și ca este o simpla răceala. Tu trebuia sa ceri expres ajutor Chinei ălora care au împânzit lumea cu rahatul asta, ma rog asta zic jmecheri din SUA. Pai draga Iohanise, dacă ajungi sa obligi lumea, eu zic ca ți-a venit rândul sa pleci, cât mai departe, dacă se poate du-te ca și cobai pe marte, poate acolo faci cum te taie capu…..aaaaa care cap?!?🤣🤣🤣

  20. 🇲🇩☦️Credeți că ăștia și-au injectat otrava(vaccinul) în corp?
    Hai să fim serioși.
    Toți cei ce apar în toată media asta plătită să dezinformeze începând cu Radu Tudor,iohanis, Simona Halep, Merkel,Șneker Tudor Barbu toți toți din toate așa zisele domenii de știință și de conducere de pe întregul Mapamond au folosit în loc de vaccin(otravă) altceva sau s-au ,,injectat” folosind seringa magică la care acul intră în seringă când îl apropii de corp și lichidul dispare fără sa între în corp.
    Așa stau lucrurile☦️🇲🇩

  21. In concluzie:
    Bai oameni buni care intelegeti intr-adevar ceea ce se intampla, noi astia ” deregalti ” si nesupusi ar trebui sa ne cunoastem in viata reala si sa incepem sa construim comunitati mici sau mari, sa ne construim case unii langa altii!
    Pe viitor foarte posibil sa fim nevoiti sa ne luptam corp la corp cu reprezentanti ai statului iar atunci daca o sa fim imprastiati nu vom avea sanse, in Bruxelles exista zone din oras unde politia nu intra de frica musulmanilor, ca s-au adunat toti ” ghem „… !!!

  22. n-are el ce ofensiva sa ne faca. n-am crescut impreuna. n-am impartit bucuriile nicii necazurile. nici maar nu ne cunoaste

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger